BazookaGoal | 120X75 cm | Sammenleggbart

Fotballmål for småbanespill

Varenr: 188071
1 749,- ink. mva.
1 399,- eks. mva.
1 399,- Exkl. moms
1 749,- Inkl. moms
1 749,- sis.alv.
1 399,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ på lager

BazookaGoal er verdens første pop-up minimål med hard ramme som ikke går på kompromiss med kvalitet eller scoringsfølelsen!
Du kan spille overalt med BazookaGoal. Minimålet har en enkel og patentert foldefunksjon slik at du ikke sløser tid på montering før kampstart. Det er ingen løse deler å holde styr på og når du folder minimålet sammen blir nettet en praktisk bærestropp.

  • Størrelse på BazookaGoal (LxHxD): 120 x 75 x 65 cm
  • Materiale ramme: uPVC

 

Fotball er et raskt og hektisk spill. Mange lurer derfor på om den harde rammen kan bety økt risiko for skader. Det er det ikke. Hardrammen har et integrert fjæringssystem som gjør at rammen kollapser hvis en spiller er uheldig og ramler over den. Målet er trygt å bruke selv for de yngste aldersgruppene.

BazookaGoal passer perfekt til fotball og andre ballspill på alle underlag. Minimålet krever ingen forankring og passer derfor perfekt til kunstgress.

 

BazookaGoal er foretrukket småmål for ferdighetstrening hos Stabæk, Rosenborg, Lillestrøm, Lyn, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Everton, Barcelona, Espanyol, Ajax, Olympiacos, Portland Timbers, Coerver Coaching Europa, samt hundrevis av breddefotballklubber over store deler av verden.

 


Martin Davids hos Arsenal FC uttaler: Minimålene er veldig robust for alle aldersgrupper. Raske å sette opp og slå sammen. Ideelle for småkamper. Enten man spiller en mot en, to mot to eller fire mot fire: Vi er veldig fornøyde over hele linja.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser