Gymnic Classic Gul 45 cm Treningsball i høy kvalitet Gymnic Classic Gul 45 cm Treningsball i høy kvalitet Gymnic Classic Gul 45 cm Treningsball i høy kvalitet

Gymnic Classic Gul 45 cm

Treningsball i høy kvalitet

Varenr: 95-45
229,- ink. mva.
183,- eks. mva.
183,- Exkl. moms
229,- Inkl. moms
229,- sis.alv.
183,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
14 på lager

Gymnic Classic er en allsidig treningsball i høy kvalitet. Calssic var den første i Gyminc serien og er et nyttig hjelpemiddel for rehabilitering, styrketrening, motorisk og funksjonell trening. Den gule fitballen har en diameter på 45 cm og inneholder ikke lateks.  

  • Farge: gul
  • Diameter: 45 cm
  • Maks belastning: 120 kg
    - ballene har blitt testet med 300 kg vekt
  • Godkjent: EU medical device CLASS I 
  • Det følger med et lite instruksjonshefte

 

NB: Det er viktig at ballen ikke fylles opp med luft til mer enn anbefalt diameter, vist på logoen på ballen. Den kan med fordel fylles opp med litt mindre luft.
Ved punktering vil ballen sprekke - se Gymnic Plus for treningsballer med anti-brust teknologi.

 

 

Store treningsballer har mange bruksområder. Den kan brukes som sitteball, treningsball, gymnastikkball, terapiball, leke, pilatesball, yogaball osv. Slike baller er et billig og allsidig treningsapparat. Den kan enkelt tømmes for luft når den skal pakkes vekk eller når du vil ha den med deg bort.  

 

 

Bruk ballen som sitteball  
Mange har byttet ut kontorstolen med en ball for å forebygge ryggplager. Bruker du sitteball så jobber kjernemuskulaturen for å opprettholde balansen. Dette gir økt styrke i rygg og mage, og en bedre holdning. Det er også skoler som har byttet ut stolene i klasserommet med baller. Det gjør at elevene sitter roligere samtidig som de trener balanse, rygg og mage. Skal ballen brukes som sitteball er det greit å ta utgangspunkt i høyden din når du skal velge størrelse. Ballen bør ha passe med luft til at den er fast nok til å sitte på samtidig som at du har 90 graders vinkel i beina. 

Se Tilbehør for produkter som hindrer ballen i å rulle bort når den brukes som sitteball og sitteballtrekk for bedre sittekomfort.  

 

Bruk ballen som fitness-, pilates-, yoga og treningsball  
Ballene brukes til trening og det er bare fantasien som setter en stopper for de utallige øvelsene du kan foreta deg med en treningsball. Ballen kan brukes hjemme i stua eller i organiserte timer. Ballen kan kastes, sprettes, rulles og løftes og vil garantert skape mange morsomme øyeblikk og tilføre treningen godt humør.

 

Bruk ballen som terapiball  
Terapiballen er ustabil i forhold til annet treningsutstyr og det kreves balanse til du skal bruke ballen til, og for å holde balansen bruker kroppen andre stabiliserende muskler enn de musklene den bruker vanligvis. Ved å bruke disse dyptliggende musklene kan du forhindre vanlige skader i rygg, skuldre, ankler og knær.  

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

9647