Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert Gymnova Bøylehest for konkurranse FIG sertifisert

Gymnova Bøylehest for konkurranse

FIG sertifisert

Varenr: GN3570
104 999,- ink. mva.
83 999,- eks. mva.
83 999,- Exkl. moms
104 999,- Inkl. moms
104 999,- sis.alv.
83 999,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 50 dager (estimat)

Denne bøylehesten med standard ben, har en utforming som gjør at gymnasten kan jobbe på en rett overflate. Bøylehesten har en enkel og presis justering i høyde og på bøylene, samt høykvalitets skinntrekk som gir godt grep og reduserer risiko for å skli. Denne bøylehesten skal brukes i OL 2024. FIG godkjent.

 

  • FIG Godkjent
  • Sklisikker
  • Trekk av skinn

 

 

Produktdetaljer:

  • Justerbar høyde mellom 0,90 og 1,40m
  • Husterbar bredde mellom 38 og 47cm
  • Trekk: Skinn

 

 

Om man ikke er avhengig av at bøylehesten er FIG sertifisert, så kan "lillebroren" GN3540 anbefales. Den er noe rimeligere, og har lærtrekk i stedet for skinntrekk.

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser