Inkontinensbukse til bad Nolato str 7 85-95 kg | For inkontinente Inkontinensbukse til bad Nolato str 7 85-95 kg | For inkontinente Inkontinensbukse til bad Nolato str 7 85-95 kg | For inkontinente Inkontinensbukse til bad Nolato str 7 85-95 kg | For inkontinente

Inkontinensbukse til bad Nolato str 7

85-95 kg | For inkontinente

Varenr: 825505
Størrelse

Størrelsesguide Nolato

 

2 599,- ink. mva.
2 079,- eks. mva.
2 079,- Exkl. moms
2 599,- Inkl. moms
2 599,- sis.alv.
2 079,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
7 på lager
Velg varianter...

Inkontinensbukse til bad i tynn, elastisk og behagelig naturlatex til bruk med bleie ved inkontinens eller urinveisproblemer. 

Nolato inkontinensbukse er produsert i tynn, høyelastisk og behagelig naturlatex. Er du allergisk mot latex er ikke Nolato egnet bukse for deg.
Det må brukes en bleie under buksen. Da buksen er laget av tynn, tettsittende latex kan derfor inkontinensbuksen fint brukes under vanlig badetøy og er således et diskret valg.

Nolato produseres i 9 ulike størrelser og vektklasser. Det viktigste målet er midjemålet. Man bør velge en bukse med et midjemål som favner sitt eget midjemål. Dette fordi buksen er laget i tynn latex og er buksen for trang i livet kan det være fort gjort å rive buksen i stykker.

Nolato leveres med talkum på innsiden og det anbefales at man tar talkum på lår før man tar på seg Nolato inkontinensbukse. Dette gjør at buksen er enklere å ta på.

Bruk fingertuppene og vær forsiktig når buksen dras på, lateks er tynt og kan fort rives i filler.


Lårene er ganske lange på Nolato inkontinensbukse. De kan klippes til i ønsket lengde eller i tilfeller hvor lårene er veldig tynne, kan de brettes opp slik at nederste del av buksen blir en slags «strikk» rundt låret lengre opp.


Er man veldig svai i ryggen slik at buksen ikke sitter inntil i ryggen anbefaler vi pute og belte. Dette er tilbehør til inkontinensbuksen og bestilles separat. Puten plasserer i svaien, utenpå buksen og beltet festes under puten. Overdelen av buksen kan så brettes ned over pute og belte.

 

Etter bruk kan buksen vaskes forsiktig med et mildt såpemiddel.

Vask buksen på vrangen. Maks 30 grader på vannet.
Heng den opp på en sånn måte at buksen ikke klistrer seg inntil seg selv, skill for og bakstykke fra hverandre med en henger eller noe som ikke er skarpt.


Når den siden er tørr, vrenges buksen igjen slik at andre siden også kan tørke.
Ha i talkum eller potetmel på innsiden av buksen slik at den ikke klistrer seg sammen når den ikke er bruk.

Kundeanmeldelser

9492