KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cm

Kan brukes utendørs også om vinteren

Varenr: 140404
2 699,- ink. mva.
2 159,- eks. mva.
2 159,- Exkl. moms
2 699,- Inkl. moms
2 699,- sis.alv.
2 159,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
2 på fjernlager. Forventet leveringstid 14 dager

KIN-BALL® til bruk utendørs også om vinteren. Denne ballen er litt mindre enn den offisielle Kin-ballen som brukes i konkurranse. Siden den er litt mindre vil den ikke så lett tas av vinden, slik at den egner seg til utendørs bruk. KIN-BALL® er en sport som får pulsen opp og latteren fram. Spillet har få og enkle regler som gjør at alle spillerne er inkludert og i aktivitet uansett idrettslige erfaringer.
Så hvorfor ikke ta gymtimen ute?

KIN-BALL® er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Et spill som handler om samarbeid, inkludering og fairplay. Det er 3 lag på banen, med 4 spillere på hvert lag. KIN-BALL® er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler.

 

KIN-BALL® har en diameter på 102 cm, er veldig lett og har en moderat hastighet gjennom luften. For at ballen skal kunne være så stor og lett har den ikke den tradisjonelle ballblæren, men en tynn blære av lateks og et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass. Vi har også lateksfrie blærer til Kin-Ball.Produktdetaljer

  • Diameter: 102 cm (40 tommer)
  • Farge: Blå  
  • Materiale: Nylontrekk

 


Vedlikehold av Omnikin®baller.
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Husk også å blås opp ballen så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Anbefalingene fra produsenten er at de tømmes helt for luft mellom hver bruk for å forlenge levetiden på blæren. Hvis ballen ikke blir brukt over lengre tid anbefaler vi at dere drysser et lite lag med talkum inne i ballen/utenpå blæren. Dette bidrar til å opprettholde blærens elastisitet og dermed lever blæren litt lenger.
Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs.

Kin-ballen kan også brukes til utallige morsomme leker i gymtimen. Se youtubeklipp.  

Kundeanmeldelser

Gjennomsnittlig vurdering:
(4)
KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cmKan brukes utendørs også om vinterenMegastor ball som barne elsker. Kan brukes til mange ulike aktviteter. Slitesterk!
KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cmKan brukes utendørs også om vinterenVi er veldig godt fornøyd med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den engasjerer elever i alle aldre og skaper samhold og lagfølelse.I tillegget til det tradisjonelle kin-ball spillet kan den brukes til en rekke ulike aktiviteter. Det er alltid glede og latter der Kin-Ball er involvert.
KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cmKan brukes utendørs også om vinterenVi er veldig fornøy med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den passer for alle aldersgrupper. Det finne er hvordan den fokuserer på team og lagfølelse. Det er ingen som blir stemplet som "de gode" eller "de dårlige" i denne aktiviteten. Ballen kan brukes på mange ulike måter og til varierte aktiviteter. Det er alltid latter og glede når ballen er i bruk.
KIN-BALL® Sport Utendørs 102 cmKan brukes utendørs også om vinteren Kin-ball som lagspill egner seg supert både i skolen og ellers. Med tre lag på banen og samtlige spillere naturlig med, er dette et spill som favner bredt, er annerledes og morsomt. Den store ballen setter ikke så store krav til ballfølelse og motorikk som en del andre ballspill(på internasjonalt toppnivå er det selvsagt noe annet), dette er positivt for opplevelsen av mestring. I tillegg til selve spillet, er det muligheter for mye annen artig aktivitet med den store ballen.
46835