KIN-BALL og SIX Ball utendørspakke

1 KIN-BALL, 6 SIX Baller, pumpe, blærer

Varenr: 155706
11 339,-Ordinær pris
9 071,- ink. mva.
7 257,- eks. mva.
7 257,- Exkl. moms
9 071,- Inkl. moms
9 071,- sis.alv.
7 257,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
19 på lager

KIN-BALL® er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Det er 3 lag på banen. Hvert lag med 4 spillere. KIN-BALL® er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler.

 

SIX BALL er store baller i forskjellige farger. De kan brukes til en rekke aktiviteter fra innøving av volleyball til en rekke stafetter og leker. KIN-BALL og SIX BALL består av en blære og et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass. Denne introduksjonspakken inneholder offisielle KIN-BALL® produkter og kan brukes både til konkurranse og trening.

 

Pakken inneholder:

  • 1 stk utendørs KIN-BALL® sport - 102 cm - blå
  • 6 stk SIX BALL® (vanligvis en av hver farge, men ved utsolgt av en farge bytter vi farge fortløpende) 
  • 1 stk Pumpe til KIN-BALL®  
  • 1 stk ekstra blære til 102 cm
  • 2 stk ekstra blære til SIX ball 

 

Vedlikehold av Omnikin® baller
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Vi anbefaler at ballene pumpes opp med Big Air pumpen. Husk også å blås ballen opp så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs, siden volumet på luften minsker i kulden.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

62941