KIN-BALL® Sport Utendørs 84 cm

Kan brukes utendørs også om vinteren

Varenr: 2729901
2 699,- ink. mva.
2 159,- eks. mva.
2 159,- Exkl. moms
2 699,- Inkl. moms
2 699,- sis.alv.
2 159,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
12 på fjernlager. Forventet leveringstid 11 dager

KIN-BALL® til bruk utendørs også om vinteren. Denne ballen er mindre enn den offisielle Kin-ballen og vil derfor ikke så lett tas av vinden. Den er derfor super til lek og aktivisering ute, selv på vinteren. KIN-BALL® er en sport som får pulsen opp og latteren fram. Spillet har få og enkle regler som gjør at alle spillerne er inkludert og i aktivitet uansett idrettslige erfaringer.
Så hvorfor ikke ta gymtimen ute?

KIN-BALL® er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Et spill som handler om samarbeid, inkludering og fairplay. Det er 3 lag på banen, med 4 spillere på hvert lag. KIN-BALL® er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler.

 

KIN-BALL® har en diameter på 84 cm, er veldig lett og har en moderat hastighet gjennom luften. For at ballen skal kunne være så stor og lett har den ikke den tradisjonelle ballblæren, men en tynn blære av lateks og et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass. Vi har også lateksfrie blærer til Kin-Ball.Produktdetaljer

  • Diameter: 84 cm (33 tommer)
  • Farge: Rød
  • Materiale: Nylontrekk

 


Vedlikehold av Omnikin®baller.
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Husk også å blås opp ballen så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Anbefalingene fra produsenten er at de tømmes helt for luft mellom hver bruk for å forlenge levetiden på blæren. Hvis ballen ikke blir brukt over lengre tid anbefaler vi at dere drysser et lite lag med talkum inne i ballen/utenpå blæren. Dette bidrar til å opprettholde blærens elastisitet og dermed lever blæren litt lenger. Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs.

 

Kin-ballen kan også brukes til utallige morsomme leker i gymtimen. Se youtubeklipp.  

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

169245