Offisiell FooBaSkill ball st 4 | 6-11 år

Kombinasjon av fotball og basketball

Varenr: 2829106
Størrelse
4
5
949,- ink. mva.
759,- eks. mva.
759,- Exkl. moms
949,- Inkl. moms
949,- sis.alv.
759,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 14 dager (estimat)
Velg varianter...

FooBaSkill er en blanding av fotball og basketball og ballen kjennetegnes av sin hybridstruktur og allsidige bruk. Ballen har to forskjellige overflatestrukturer: 8 basketballpaneler med nuppete overflate og 12 fotballpaneler med glatt overflate. Kombinasjonen av begge overflatene sikrer utmerkede spillegenskaper når det veksles mellom de to idrettene. Størrelsen og vekten på ballen ble valgt slik at den er ideell for begge idretter.

 

 • Spillet er designet for å forbedre koordinasjon, kreativitet og generelle fotball- og basketballferdigheter
 • FooBaSkill-ballen er den offisielle spillballen til sporten med samme navn
 • Kan spilles både innendørs og utendørs
 • Trening og match

 

Produktdetaljer:

 • Materiale: lær
 • Lufttrykk: 0,33-0,36 bar

 

Velg mellom

 • Ballstørrelse 4
  - omkrets: 66 cm
  - vekt 350-370 gram
  - alder 6-11 år
 • Ballstørrelse 5
  - omkrets: 69 cm
  - vekt: 420-440 gram
  - alder 12 år og oppover

 

FooBaSkill: Skolesporten som kombinerer fotball og basketball
(se tipssiden vår for mer utfyllende produktinformasjon)

FooBaSkill representerer en spennende ny aktivitet for skoler og som kombinerer elementer fra både fotball og basketball innenfor samme spillramme. Dette unike konseptet gir spillerne en opplevelse som skiller seg ut fra tradisjonelle idretter. Her er hva som gjør FooBaSkill så spesielt:
I FooBaSkill spilles kun basketball på den venstre banehalvdelen, mens den høyre halvdelen er dedikert til fotball. Dette skaper en dynamisk og utfordrende atmosfære hvor deltakerne må bytte mellom de to idrettene i sanntid hver gang de krysser midtlinjen. Denne sømløse overgangen krever rask tenking og tilpasning fra spillerne.
Målene i FooBaSkill er også tilpasset de to idrettene. På fotballsiden finner man to sprangkasser(kun de to øverste elementene) som støtter FooBaSkill-målet. På den andre halvdelen finnes det en basketballkurv. Dette gir spillet sitt unike preg og utfordrer deltakerne til å utvikle ferdigheter innen både fotball og basketball.
Målet med FooBaSkill er enkelt: Å score så mange poeng som mulig ved å utnytte de unike egenskapene til begge idrettene. Dette gir en spennende og morsom opplevelse for alle deltakere og er en flott måte å fremme fysisk aktivitet og samarbeid blant skoleelever. FooBaSkill gir skolene en ny og spennende sportsmulighet som kan engasjere både utøvere og tilskuere på en unik måte.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

399341