156828 156828

Boule/Petanque sett

Sett med 6 kuler og bæreveske

Varenr: 1339345
649,- ink. mva.
519,- eks. mva.
519,- Exkl. moms
649,- Inkl. moms
Antall: (Stk):
-+
100+ på fjernlager. Forventet leveringstid 14 dager
BeskrivelseAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fin startpakke for den som vil prøve petanque boule for første gang. Petanque er et kulespill hvor målet er å kaste sine petanquekuler så nærme som mulig den lille trekulen (grisen). Normalt sett så spilles det på en hard sand- eller grusbane, men du kan fint også spille på gress eller andre passende underlag. En fin aktivitet som passer utmerket til selskapsleker og uteleker.

 

Produktdetaljer

 • 6 stk boule kuler 
  - diameter 72,5 mm
  - vekt 725 g hver
  - kulene er i stål med sandfylling
 • 1 stk Minikule i tre
 • 1 stk avstandsmåler
 • Oppbevaringsveske i nylon med glidelås og håndtak
  - 23 x 16 x 8 cm 

 

 

Utendørs kulespill - et spill som er enkelt å lære og enkelt å spille.

Boccia, Boule og Petanque er alle navn på utendørs kulespill. Her til lands blir navnene brukt litt om hverandre. Boccia er det italienske navnet, mens Boule er fransk og Petaque er det mest brukte på verdensbasis. Hovedforskjellen mellom disse er utkastet. 
Spillet består av 6 kuler og en mindre målkule «grisen». I boule / petanque så kan man spille en mot en eller som to lag som kjemper om å komme nærmest målkulen. Målkulen eller grisen som den også blir kalt blir kastet eller trillet ut på banen før spillet begynner, deretter kaster spilleren/lagene sine kuler etter tur. Den som ligger nærmest målkulen da alle kulene er kastet vinner runden og får utdelt poeng.

Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
156828