Tryllesnor - multi treningsstrikk 10 meter Tryllesnor - multi treningsstrikk 10 meter

Tryllesnor - multi treningsstrikk

10 meter

Varenr: 1260612
Størrelse
199,- ink. mva.
159,- eks. mva.
159,- Exkl. moms
199,- Inkl. moms
199,- sis.alv.
159,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
8 på lager
Velg varianter...

Tryllesnor - The Magic String treningsbånd er et praktisk treningsredskap som kan benyttes i mange forskjellige øvelser og bruksområder. Den er universelt anvendelig, f.eks. så kan denne brukes som hoppetau, til styrketrening, til ballspill og til strekkøvelser. Strikken kan også brukes som en barriere og feltbegrensning. Superelastisk treningsstrikk for skole - og klubbsport!

  • Kan brukes innen en rekke forskjellige bruksområder
  • Universell treningsredskap
  • Veldig elastisk

 

 

Produktdetaljer

  • Finnes i 8 m eller 10 m
  • Diameter: ca 8 mm
  • Laget av naturgummi
  • Løkke på hver ende
  • Medfølger treningsanvisninger - Bilde med forskjellige øvelser (språk er på Tysk)
  • Farge: rød/hvit

 

Tips til kroppsøvingstimen

En tryllesnor er perfekt til bruk i kroppsøvingstimen og til friidrett som erstatning for høydehopplist. I høydehopp kan det være mange som kvier seg for å hoppe fordi listen som ligger der er hard å slå seg på.Ved å bytte ut høydehopplisten med den myke tryllesnoren vil terskelen for å hoppe bli lavere.
 
Tryllesnoren er super å bruke til banedeling der man f.eks. ikke har tilgang til nett. Eller til merking av et gitt område.
 
Forlengs rulle (stupe kråke) – prøv en mer avansert og spennende måte å stupe kråke på. Legg en matte på gulvet og fest eller hold tryllesnoren i en gitt høyde. Stup kråke over snoren uten å treffe den.
 
Krabbe – bruk snoren som en del i en hinderløype. Krabb under eller hopp over.
 

Hoppetau / slengtau - super aktivitet i gymtimen og i friminuttet.
 
Løpende mål - to personer løper med snoren i mellom seg. Det gjelder for lagene å skåre mål i det bevegelige målet. Anbefaler en myk ball og det er ikke lov å sikte på hodet.
 
Ballonglek - her gjelder det å holde så mange ballonger i luften så lenge man klarer. Slå ballongene frem og tilbake over tryllesnoren. Desto flere ballonger og færre deltakere det er, desto vanskeligere blir det. Super trening av motorikk.
 
Sirkelløp - tryllesnoren bindes sammen til en ring og alle holder fast i ringen. Her får man trent både kondisjon og samarbeidsevnen.
 
Bruk strikken til ulike typer styrketrening eller rehabilitering.
F.eks. rotasjonsøvelser – fest tryllesnoren i hver ende og still deg på midten. Ta tak i strikken med strake armer og beveg deg til venstre og til høyre.
F.eks. styrke for bein – fest tryllesnoren f.eks. i ribbeveggen, legg deg på mage eller rygg og fest tryllesnoren til føttene. Fest høyere opp for øvelser til overkropp og armer.

 

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser