Adgangssystemer

 

Har du et svømmeanlegg eller en idrettshall med behov for et adgangsssystem som håndterer salg av billetter og øvrige produkter, i tillegg til inngang? 
 

Vi har flere samarbeidspartnere innenfor ulike adgangsløsninger slik at du som kunde skal være trygg på at du får en optimal løsning for ditt anlegg. Du kan velge om du vil ha et system som benytter billetter/plastkort med strekkode, eller en berøringsfri teknologi med RFID-chip i armbånd eller plastkort for de ulike billettypene. Med RFID kan man også velge å håndtere låsing av garderobeskap ved hjelp av samme løsning, slik at man slipper nøkler og mynter.

 

Vi kan tilby billettsystem som gir gjestene en enkel og komfortabel løsning. Våre samarbeidspartnere har adgangssystem som effektiviserer publikumsanleggene i alle ledd, fra salgsplanlegging og billettsalg til besøksopplevelse, analyse og oppfølging. Enkelt for kunden og økonomisk fordelaktig for anlegget.

 

Booking av timer og fakturering, styring av lys/varme i anlegget er også mulig å få med som funksjoner i adgangssystemet - ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg! 

Produkter

Når du kjøper ett system av oss går vi sammen igjennom hvilke produkter som trengs for at løsningen skal fungere så smidig som mulig. Vi samarbeider med de største og mest pålitelige leverandørene for at du skal føle deg trygg på at du har valgt en løsning som skal holde år etter år.