Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

WIBIT - the evolution of waterplay

I 1996 skapte Wibit en hel industri ut av å lage en lekeplass i vannet. I dag er Wibit kjent for sine vannleker av høy kvalitet og sin enestående service. De lar ingen selge sine varer uten at de har fått et grundig kurs innen Wibit sine produkter og produkthåndtering. Du kan derfor være trygg på at når du kjøper Wibit av oss så har våre selgere den kunnskapen du etterspør og kan bistå med service.

 

Wibit sine vannleker er unike. Wibit sin filosofi er at de satser bevisst på pålitelige samarbeidspartnere og vi er veldig glad for å være en av deres forhandlere siden 2008.

 

Wibit forhandles av over 60 land og det er estimert at det er over 8 millioner mennesker på verdensbasis som har besøkt en Wibit vannpark!


Wibit har et klart mål om at folk skal bli glade av produktene deres, de er innovative og de har alltid fokus på å gjøre ting etter boka. Dette er tysk kvalitet på sitt beste med 2 års garanti på sømmer, ventiler og PVC materialet som vannlekene er laget av!

Sikkerhet er Wibit sin viktigste prioritet!

Wibit Sports gir trygghet og sikkerhet til sine brukere ved å sikre at produktene er i samsvar med sikkerhetsstandarder som gjelder verden over.

 

Klassifisering, materialer, testmetoder, forbrukerinformasjon og krav til sikkerhet er alle i samsvar med europeisk standard EN15649.

 

Denne standarden definerer minimum vanndybde, hindring av farer, beregning av antall brukere etc.

 

For retningslinjer for kommersiell bruk av oppblåsbare produkter, se vår Safety Guide. 

Les mer...

5 grunner for å velge Wibit

Les mer...

Vi har alt av tilbehør. Ønsker du mer informasjon eller et tilbud? Ta kontakt på telefon: +47 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no.

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.