Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

WIBIT verdensledende leverandør av flytende vannparker

I 1996 skapte Wibit en hel industri ut av å lage en lekeplass i vannet. I dag er Wibit kjent for sine vannleker av høy kvalitet og sin enestående service. De lar ingen selge sine varer uten at de har fått et grundig kurs innen Wibit sine produkter og produkthåndtering. Du kan derfor være trygg på at når du kjøper Wibit av oss så har våre selgere den kunnskapen du etterspør og kan bistå med service.

 

Wibit sine vannleker er unike. Wibit sin filosofi er at de satser bevisst på pålitelige samarbeidspartnere og vi er veldig glad for å være en av deres forhandlere siden 2008.

 

Wibit forhandles av over 60 land og det er estimert at det er over 8 millioner mennesker på verdensbasis som har besøkt en Wibit vannpark!


Wibit har et klart mål om at folk skal bli glade av produktene deres, de er innovative og de har alltid fokus på å gjøre ting etter boka. Dette er tysk kvalitet på sitt beste med 3 års garanti på sømmer, ventiler og PVC materialet som vannlekene er laget av!

Vi har alt av tilbehør. Ønsker du mer informasjon eller et tilbud? Ta kontakt på telefon: +47 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no.

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.