Ballfangernett er perfekte for å skjerme ulike ballbaner/sportsområder som fotballbaner, tennisbaner, golfbaner, baseballbaner, rugbybaner for å nevne noen. Vi leverer smarte løsninger som passer enhver anledning.

Ballfangernett

Sikrer spillet og beskytter området

Er du jakt etter et ballfangernett som er solid, tåler mye og som varer år etter år? Sikkerhet og funksjonalitet er viktig for ethvert sport- og spillområde. Med vårt sortiment innen ballfangernett, tilbyr vi løsninger som dekker de fleste behov – fra skoler og barnehager til sportsklubber og private hjem, enten det er for fotballbaner, golfbaner, håndballbaner, eller andre idrettsbaner. Ballfangernettene i vårt sortiment er konstruert for å tåle tøffe spillforhold, sikre spillområder og beskytte omgivelsene. 

 

Hos oss finner du ballfangernett tilpasset ethvert behov, enten det gjelder sport, sikkerhet eller andre formål. Nettene kan tilpasses i både høyde (1-20 meter) og lengde, slik at de skreddersys til ditt område. Stolpene er laget av galvanisert stål for maksimal holdbarhet og styrke. Disse kan også pulverlakkeres i forskjellige farger etter ditt ønske for å gi de et personlig preg.

Er du jakt etter et ballfangernett som er solid, tåler mye og som varer år etter år? Vi tar hensyn til lokale vindforhold og geografiske faktorer som hvor beskyttet området er av andre bygninger og vegetasjon, samt avstand til feks kystområder og fjorder. Dette gjør at vi kan tilby den mest robuste og tilpassede løsningen for akkurat din lokasjon. Ved å gi oss detaljert informasjon om installasjonsstedet, kan vi tilby en 5 års garanti på hele løsningen. For eksempel anbefaler vi en dobbelcoating på stolpene for steder nær kysten for å sikre ekstra beskyttelse mot korrosjon.


Noe du lurer på eller trenger hjelp med?

Vår erfaring og kompetanse er klar til å assistere deg i valget av ballfangernett for ditt spesifikke behov. Vår ekspertise kan veilede deg gjennom vårt sortiment, slik at du finner en løsning som ikke bare matcher dine spesifikasjoner, men også forsterker sikkerheten og funksjonaliteten til ditt spillområde.

 

Ta kontakt så kan vi hjelpe deg! 
info@klubben.no 
eller telefon: +47 62 95 06 10


 

 

Ballfangernett - rektangulære stolper

Ballfangernettet med rektangulære stolper kan skreddersys til ethvert miljø og tilpasses en rekke omgivelser. 

Vindskjerm

Bor du i et utsatt område med mye vind, finnes det tilbehør til alle ballfangernettene som kan dempe vinden.

Ballfangernett - for de store høyder

Har du et område som krever ekstra høyde på ballfangernettet? For prosjekter med stor høyde eller innhegninger som krever tettere masker på nettet kan det tilpasses nett med støttestag

Ballfangernett - runde stolper

Metaluplast ballfangernett med runde stolper er konstruert av plastbelagt, forsterket stål og kan tilpasses sine omgivelser.

Vi tilbyr tennisgjerde, som gir en praktisk løsning som varer i lang tid.

Tennisbane

Gjerder til tennisbane i solid utførelse som tåler vær og vind.