Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Frisbeegolf


Fribeegolf er en stadig mer populær aktivitet. Sporten kombinerer fysisk aktivitet, sosialt samspill og friluftsliv. Frisbeegolfbaner kan lages i alle mulige terreng og egner seg for alle aldre. Frisbeegolf spilles som vanlig golf. Her bruker du en frisbee i stedet for ball og kølle. Og man har et frisbeegolfmål som man skal kaste frisbeen oppi. En frisbeegolfbane består vanligvis av 9, 12 eller 18 frisbeegolfmål. 18 frisbeegolfmål krever større ressurser i form av areal og økonomi, det kan derfor være en ide å supplere antall mål ved å bruke lyktestolper, trær, søppelbøtter og lignende. 

Hvordan komme i gang med frisbeegolf?

Frisbeegolf er en lavterskel sport som vokser fort. Det er en aktivitet som passer de fleste aldre og den er enkel å komme i gang med. Nivået på spillet kan gå fra det helt enkle til det avanserte, her er det bare tid, penger og kapasitet som setter grenser.
 

Målet med frisbeegolf er å komme seg fra kurv til kurv med færrest kast. Dette kan by på mange utfordringer, vind, trær og terrengets naturlige kupering kan gjøre det vanskelig å få til med få kast.
 

En frisbeegolfbane har 18 hull eller kurver, akkurat som en golfbane men frisbeegolfbaner kan også komme med 9 eller 27 hull. Noen baner har fastmonterte kurver mens andre er basert på frittstående frisbeegolfmål og kan bygges opp etter behov.  (Har man ikke frisbeegolfmål kan man også ta i bruk utstyr man har, slik som bøtter/esker etc. Poenget er å lage en «landingsplass» for frisbeen.)
 

Om man ønsker å ta frisbeegolf til et høyere nivå og bygge en proff bane men ikke aner hvor man skal begynne, har vi utstyr og kompetansen til å bistå så bare ring og spør oss!

 

En frisbee er en frisbee! Eller…?

Det er faktisk forskjell på frisbeeene. En god frisbee skal være fleksibel i plasten og kunne bøyes mot midten uten å sprekke og gå raskt tilbake til sin opprinnelige fasong.
 

Frisbeer til frisbeegolf er litt mindre enn vanlige frisbeer, dette er for at de er optimalisert for å flyte bedre under varierende vindforhold. De er delt inn i tre hovedkategorier: Putter, driver og mellomdistanse frisbeer.


En putter brukes når man er tett på kurven og presisjon er nøkkelen. Driveren bruker man når man skal ha frisbeen til å gå langt og man ikke trenger presisjonen som putteren gir. Mellomdistanse er som navnet foreslår, en mellomting mellom putter og driver. Dette er den vanligste frisbeen å spille med. Innenfor disse tre kategoriene er det store forskjeller på frisbeene, noen er laget for sterk vind og andre er laget for vindstille forhold.


Når man spiller frisbeegolf er det lov å ta med seg så mange frisbeer man ønsker og bytte mellom hvert kast!


Er man en nybegynner så er det lurt å starte med en mellomdistansefrisbee og heller gå over til andre varianter etter hvert som man får mer erfaring med spillet.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.