Skadefri - utstyrspakker

Skadeforebyggende trening er noe av den viktigste treningen en idrettsutøver kan gjøre. Å holde seg skadefri er avgjørende for progresjonen. Det er derfor viktig med riktig og målrettet trening! Også vanlige mosjonister har god effekt av skadeforebyggende trening, for ikke å glemme nybegynnere som akkurat har begynt å trene.

 

For å forebygge skader er det viktig med oppvarming før selve treningsøkten! Forberede kroppen på at nå skal den trenes. Egenmassasje er også viktig! Skumruller og piggballer øker blodgjennomstrømmingen og gir optimale spenningsforhold i muskulaturen. Dette vil bidra til å senke skaderisikoen!


Stram muskulatur må tøyes. Hofteleddsbøyerne, legger og brystmuskler er de vanligste stedene som ofte trenger massasje og tøyning for å løses opp.  
Mobilitetstrening er også viktig. Etter hvert som vi blir eldre, slutter de aller fleste av oss å løpe og hoppe og å holde seg i bevegelse slik barn normalt gjør. Altfor ofte blir vi sittende i kontorstolen eller i sofaen og der stivner vi. Riktig utslag i leddene gir riktig utførelse av bevegelse og gir god treningseffekt – derfor er mobilitetstrening viktig for å holde seg skadefri. 

 

Vi har satt sammen en rekke utstyrspakker på bakgrunn av øvelsene fra skadefri.no. Pakkene gir deg utstyret du trenger for å kunne drive effektiv skadeforebyggende trening og bli en bedre idrettsutøver!

Basket Skadefripakke Pakke til treningsprogram
Velg
10%
3 497,-
3 885,-
5
Friidrett Skadefripakke Pakke til treningsprogram
Velg
10%
3 809,-
4 233,-
15
Stup Skadefripakke Pakke til treningsprogram
Velg
10%
4 151,-
4 613,-
3
Turn Skadefripakke Pakke til treningsprogram
Velg
10%
4 295,-
4 773,-
5
Vannpolo Skadefripakke Pakke til treningsprogram
Velg
10%
4 710,-
5 234,-
3