Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Airtracks

Det er ikke uten grunn at AirTrack raskt har blitt standardutstyr i gymsaler verden over. AirTracks er ikke bare trygge å hoppe og lande på, de er også lufttette, helt flate og selv en 15 meter Airtrack passer i enhver bil når den er tom for luft!


Er en AirTrack sammenlignbar med en trampoline, hoppeslott, tumblingbane eller nedslagsmatte? AirTrack kombinerer alle de positive egenskapene fra de ovennevnte. På grunn av variasjoner i tykkelse og trykk, kan AirTrack gi mye sprett samtidig som den er trygg å lande på, AirTrack er like solid og hurtig som en tumblingbane.


AirTrack er lufttett, lydløs, tar liten lagringsplass og settes opp på et par minutter. 


Trening blir morsommere med AirTrack!

Hvilken Airtrack skal jeg velge?

Airtracks brukes av turngrupper, barne- og ungdomsskoler, videregående skoler, treningssenter, fysioterapeuter og private. AirTrack er et fantastisk treningsapparat for et bredt spekter av idretter.

 

AirFloor er den tynneste matta (10 cm). Den egner seg godt for private, turn, cheerleading, kampsport, seniortrim og gymsaler. AirBeam fungerer som en balansebom av luft og brukes mest til hjemmetrening. 

AirTrack P2 er 20 cm og gir mer sprett enn AirFloor men mindre enn AirTrack P3. Den egner seg godt til både nybegynnere og viderekommede utøvere. 

AirTrack P3 er med sine 30 cm den mest allsidige matta. Ved å variere trykket vil matta egne seg like godt for de som ønsker seg en myk landing som de som ønsker en rask og teknisk matte.

 

AirTrack treningssett er populært til turngrupper og private.

AIRTRACK - TURN/IDR.LAG

 

AIRTRACK - HJEM

 

Kvalitet

Materiale

Kvalitetskontroll Airtracks

Airtrack kvalitetsmateriale

Alle AirTrackene testes 2 ganger. Den første testen er 24 timer etter at tracken er ferdigprodusert. AirTracken pumpes opp til 120 mbar dvs. dobbelt så mye trykk på som vanlig. Etter 16 timer skal trykket være minst 95 mbar for at AirTracken skal passere kvalitetstesten. Deretter testes AirTracken igjen etter 3 dager ifht sjekkliste på kvalitet.

AirProduktene er laget av materialer i svært høy kvalitet. Materialet i kalles Double Wall Fabric (DWF). Det er en 2 lags luftett duk bestående av millioner av små tråder. Materialet lettere enn det som brukes i de fleste Airtrackene i markedet. Overflaten er helt flat. Trykket er lett å justere til vekt og nivå

 

Spørsmål?
 

Hvordan settes AirTracken opp?
Hvordan pakkes den sammen?
Hvor mye luft skal vi pumpe i AirTracken?
Hvordan bør en AirTrack vedlikeholdes
Kan AirTracken brukes utendørs?


Svar

AirTrack hjemmeprodukter

AirTracks Gymnastics

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.