Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Aktivitet i gymtimen tips og inspirasjon

Det er ikke uten grunn at AirTrack raskt har blitt standardutstyr i gymsaler verden over. AirTracks er ikke bare trygge å hoppe og lande på, de er også lufttette, helt flate og selv en 15 meter Airtrack passer i enhver bil når den er tom for luft!


Er en AirTrack sammenlignbar med en trampoline, hoppeslott, tumblingbane eller nedslagsmatte? AirTrack kombinerer alle de positive egenskapene fra de ovennevnte. På grunn av variasjoner i tykkelse og trykk, kan AirTrack gi mye sprett samtidig som den er trygg å lande på, AirTrack er like solid og hurtig som en tumblingbane.


AirTrack er lufttett, lydløs, tar liten lagringsplass og settes opp på et par minutter. 


Trening blir morsommere med AirTrack!

 

Airtracks brukes av turngrupper, barne- og ungdomsskoler, videregående skoler, treningssenter, fysioterapeuter og private. AirTrack er et fantastisk treningsapparat for et bredt spekter av idretter.

Tommelfingerregler:


• Tykkere matter gir mer allsidig bruk
• Tykkere matter gir større anledning til å leke seg
med trykk

 

Fordeler ved en tykk matte (20 eller 30 cm) med et
relativt LAVT trykk:

• enklere takeoff
• høyere hopp
• mykere landing
• mindre påkjenning for kroppen

 

Fordeler ved en tykk matte (20 eller 30 cm) med et
relativt HØYT trykk:

• bedre stabilitet
• bedre sprett

 

Tynnere matte (10 eller 20 cm)
• høyere trykk vil være nødvendig for at du ikke skal
trampe igjennom matta
• bedre stabilitet
• bedre sprett

 

 

En «StartRamp» kan legges til for å øke tilspranget og få en smidig overgang til matta. Det vil ikke være nødvendig med en «StartRamp» for en 10 cm AirFloor, men det er en stor fordel ved en 30 cm tykk AirTrack P3. AirTrack P2 kan trenge en «StartRamp» for de aller yngste, men eldre utøvere klarer seg uten.


For lag som har både nybegynnere og utøvere på høyere nivå, vil de tykkere mattene være å anbefale siden de gir større mulighet for å variere trykket.

 

Nybegynnere kan bruke matten med lavere trykk som vil gjøre hopp enklere og landingene mykere. Utøvere på høyt nivå kan bruke matten med høyere trykk som vil gi en fastere matte med mer tekniske hopp.

 

Hvilken matte du foretrekker vil ikke bare være avhengig av hvilken idrett du utøver, men også alder, ferdighetsnivå og vekt.

AirFloor er den tynneste matta (10 cm). Den egner seg godt for turn, cheerleading, kampsport, seniortrim og gymsaler. 

AirTrack P2 er 20 cm og gir mer sprett enn AirFloor men mindre enn AirTrack P3. Den egner seg godt til både nybegynnere og viderekommede utøvere. 

AirTrack P3 er med sine 30 cm den mest allsidige matta. Ved å variere trykket vil matta egne seg like godt for de som ønsker seg en myk landing som de som ønsker en rask og teknisk matte.

Kvalitetskontroll Airtracks

Kvalitet


Alle AirTrackene testes 2 ganger. Den første testen er 24 timer etter at tracken er ferdigprodusert. AirTracken pumpes opp til 120 mbar dvs. dobbelt så mye trykk på som vanlig. Etter 16 timer skal trykket være minst 95 mbar for at AirTracken skal passere kvalitetstesten. Deretter testes AirTracken igjenetter 3 dager ifht sjekkliste på kvalitet.

Airtrack kvalitetsmateriale

Materiale


AirProduktene er laget av materialer i svært høy kvalitet. Materialet i kalles Double Wall Fabric (DWF). Det er en 2 lags luftett duk bestående av millioner av små tråder. Materialet lettere enn det som brukes i de fleste Airtrackene i markedet. Overflaten er helt flat. Trykket er lett å justere til vekt og nivå

 

Airtracks

 

 

 

 

 

Spørsmål om Airtracs?


Har du spørsmål om Airtracks? Vennligst ta kontakt med vår produktsjef Roy på telefon: 61 40 31 55 eller e-post: roy.arne@klubben.no