AirTracks

En morsom måte å trene på!

Airtracks

Det er ikke uten grunn at AirTrack raskt har blitt standardutstyr i gymsaler verden over. AirTracks er ikke bare trygge å hoppe og lande på, de er også lufttette, helt flate og selv en 15 meter Airtrack passer i enhver bil når den er tom for luft!

 

Hva er en Airtrack?

Airtracks brukes av turngrupper, barne- og ungdomsskoler, videregående skoler, treningssenter, fysioterapeuter og private. En AirTrack er et oppblåsbart treningsapparat som kombinerer alle de positive egenskapene som en trampoline, hoppeslott, tumblingbane eller nedslagsmatte har. På grunn av variasjoner i tykkelse og trykk, kan AirTrack gi mye sprett samtidig som den er trygg å lande på, AirTrack er like solid og hurtig som en tumblingbane.


AirTrack er lufttett, lydløs, tar liten lagringsplass og settes opp på et par minutter. 

 

Hvorfor betale mer for en original AirTrack fra AirTrack Factory?

På rett spor med AirTrack: When do you know you are on the right track?

 

Et AirTrack Factory produkt:

 • Har rette linjer laget for hånd. 
 • Er laget med et grundig testet og nøye utprøvd lim, ikke varm luft for å feste to deler sammen. Dette gjør at produktet ikke sprekker i sømmene.
 • Borrelåsen på undersiden er sydd på med doblekanaler, i alle avrundinger og på sidene.
 • Myke håndtak med ekstra forsterkning i perfekt avstand.
 • Sømmer og linjer på undersiden er beskyttet når AirTracken ligger flatt, ingen bulker eller hakk i sømmer eller linjer.
 • Du kan stole på at den oppgitte størrelsen på produktet stemmer. 
 • AirTrack factory har sin egen design og høy kvalitets produksjonslokaler som sikrer kvaliteten i alle ledd fra tegnebordet til ferdig produkt. 
 • Kun de originale AirTracks fra AirTrack factory som har den spesialvevde hoppeduken som sikrer skånsomme landinger for leddene.    

 

Hva er forskjellen mellom AirFloor, AirTrack P2 og AirTrack P3?

AirFloor er den tynneste turnmatta (10 cm). Den egner seg godt for turn, cheerleading, kampsport, seniortrim og gymsaler. AirTrack P2 er 20 cm og gir mer sprett enn AirFloor men mindre enn AirTrack P3. Den egner seg godt til både nybegynnere og viderekommende utøvere. AirTrack P3 er med sine 30 cm den mest allsidige matta. Ved å variere trykket vil turnmatta egne seg like godt for de som ønsker seg en myk landing som de som ønsker en rask og teknisk matte.

 

 

Hvilken tykkelse skal jeg velge på AirTrack?

10 cm - 20 cm eller 30 cm?  AirTracks kommer i mange ulike størrelser og former. Å velge riktig tykkelse kan være et vanskelig valg. Tommelfingerreglene våre er:

 

 • AirTrack (20 eller 30 cm) med et relativt lavt trykk
  Enklere takeoff, høyere hopp, mykere landing og mindre påkjenning for kroppen
 • AirTrack (20 eller 30 cm) med et relativt høyt trykk
  Bedre stabilitet og bedre sprett
 • AirTrack (10 eller 20 cm)
  Bedre stabilitet, bedre sprett, men matten trenger et høyere trykk for at du ikke skal trampe igjennom matta

 

Trening blir morsommere med AirTrack!