Klubbens aktivitetsstipend

Hvem kan søke?

Alle lag, foreninger, bedrifter og privatpersoner som driver utøvende sport/aktivitet kan søke Klubbens aktivitetsstipend. Aktivitetsstipendet har en verdi på 10.000 kroner og deles ut to ganger i året. Aktivitetsstipendet har ingen aldersgrense, gamle så vel som unge kan søke.

 

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en kort søknad med begrunnelse for hvorfor du/dere skal vinne og hvilke produkter til en verdi av 10.000 dere ønsker dere fra oss!

 

Vi gjør oppmerksom på at stipendet dreier seg om produkter fra oss, og utbetales ikke i penger!

Hvordan søke?

Send inn en søknad** til aktivitetsstipend@klubben.no innen 15.12.2021 for neste tildeling som vil skje 17.12.2021.

 

Følg oss på Facebook og Instagram. Vinneren vil bli kunngjort der!

 

** Vi forbeholder oss retten til å publisere søkere på våre Facebook og Instagram sider. Ingenting av personlige og private opplysninger blir publisert!  

TIDLIGERE VINNERE

Sommer 2018
Østfold fengsel
Utendørs bordtennisbord

 

"Bordtennisbordet er til stor glede for en gruppe hvor mange har opplevd mindre meningsfylte aktiviteter i oppveksten enn gjennomsnittet. Tilbud som dette under soning vil kunne bidra til at disse menneskene har en bedre fysisk og psykisk helse når de skal ut igjen i samfunnet. Bordtennisbordet er i bruk hver dag!

Sommer 2019
Lillemoen skole
Asfaltmaling

 

"Asfaltraketten er et godt innsalg i skolegården vår og kan benyttes av alle elever uansett alder.  Flott at den er så stor og fargerik!"

Sommer 2020
Aktivt Pusterom
Diverse treningsutstyr

 

"Kreativitet! Her gjennomføres Gæmlis digitalt fra kontoret til Aktivt Pusterom i Fyllingsdalen.

Tusen takk til Klubben.no for treningsutstyr som vi gleder oss til å bruke enda mer i 2021"

Julen 2018
Kongsvinger Kunstløpsklubb
Skøytestøtter og hinderutstyr

 

"Skøytestøttene er gull verdt for oss i rekruttering av nye løpere. Alle kan være med på isen uansett skøyteferdigheter, og samtidig avlastes ryggen til trenerne når barna har egen støtte.


Kjegler og stenger ble en stor slager på vår vinterferieleir. De ble brukt til mange former for trening, og barna synes det var veldig moro å sette dem sammen og lage hinderløyper. Disse ble brukt flittig i pausene på leir!"

Julen 2019
Privatperson Aleksander
Diverse svømmeutstyr

 

"Jeg får ikke sagt hvor utrolig glad jeg er for å få tildelt dette stipendet. Det er den beste julegaven jeg kunne ha fått. Jeg er bare så super takknemlig for dette." 

Julen 2020
Lågen livredning- og svømmeklubb
Livredningsutstyr

 

"Vi er nok å regne som en av Norges minste livredningsklubber, med ca. 10-15 konkurrerende utøvere. Til tross for at vi er en liten klubb, hevder flere av våre utøvere seg i toppen på landsbasis og vi har pr. d.d. regjerende Norgesmestre i flere øvelser. Sporten er lite kjent og tildeles lite oppmerksomhet, men den er utrolig viktig! Livredning er den eneste sporten du kan dø av å ikke kunne. Vi har, i likhet med mange andre idrettsklubber, mangel på treningsutstyr og leie av svømmehall tar mye av vårt budsjett. Å vinne aktivitetsstipendet ville derfor hatt stor betydning for oss."