Støtteordninger Klubbens aktivitetsstipend!

Hvem kan søke?

Aktivitetsstipendet har en verdi på 10.000 kroner og deles ut to ganger i året. Aktivitetsstipendet kan søkes på av både lag, foreninger, bedrifter og privatpersoner! Aktivitetsstipendet har ingen aldersgrense, gamle så vel som unge kan søke.

 

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en kort søknad med begrunnelse for hvorfor du/dere skal vinne og hvilke produkter til en verdi av 10.000 dere ønsker dere fra oss!

 

Vi gjør oppmerksom på at stipendet dreier seg om produkter fra oss, og utbetales ikke i penger!

 

Send inn en søknad** til aktivitetsstipend@klubben.no innen 15.06.2021 for neste tildeling som vil skje 17.06.2021.

 

Følg oss på Facebook og Instagram. Vinneren vil bli kunngjort der!

 

** Vi forbeholder oss retten til å publisere søkere på våre Facebook og Instagram sider. Ingenting av personlige og private opplysninger blir publisert!  

0

Tildeling | Sommer 2018


Sommeren 2018 ble Klubbens aktivitetsstipend stiftet. Aktivitetsstipendet består av utstyr for 10.000 kr og alle kan søke om å få stipendet. Etter at søkefristen gikk ut i første runde, hadde vi fått inn over 100 søknader! Skoler, barnehager, fengsler, idrettsutøvere, bloggere, idrettslag, enkeltpersoner og ildsjeler fra hele Norge hadde sendt inn en søknad! Fellesnevneren som gikk igjen var økonomiske utfordringer og en entusiasme for aktivitet!

 

Det er rørende å se så mye flott ildsjelaktivitet vi har i vårt ganske land!

 

Vi trakk en vinner blant alle bidragene og det ble indre Østfold fengsel som vant i første runde. Høsten 2018 fikk de et utendørs bordtennisbord!

 

 

«Bordtennisbordet er til stor glede for en gruppe hvor mange har opplevd mindre meningsfylte aktiviteter i oppveksten enn gjennomsnittet. Tilbud som dette under soning vil kunne bidra til at disse menneskene har en bedre fysisk og psykisk helse når de skal ut igjen i samfunnet. Bordtennisbordet er i bruk hver dag.»  

 

Fritidsleder ved Indre Østfold fengsel, Simen Rem

0

Tildeling | Julen 2018


Julen 2018 var det Kongsvinger Kunstløpsklubb som vant utstyr for 10.000 kroner! De valgte seg ut skøytestøtter og ulike hinderløsninger som er produkter de har hatt god nytte av:

«Skøytestøttene er gull verdt for oss i rekruttering av nye løpere. Alle kan være med på isen uansett skøyteferdigheter, og samtidig avlastes ryggen til trenerne når barna har egen støtte.


Kjegler og stenger ble en stor slager på vår vinterferieleir. De ble brukt til mange former for trening, og barna synes det var veldig moro å sette dem sammen og lage hinderløyper. Disse ble brukt flittig i pausene på leir!»

 

Cecilie Kjerland, nestleder og hjelpetrener, Kongsvinger kunstløp.
 

0

Tildeling | Sommer 2019

 

Sommeren 2019 var det Lillemoen skole på Heradsbygda som vant utstyr for 10.000! En lærer søkte på vegne av skolen, skolen ønsket seg asfaltmaling for å muntre opp i en grå asfaltgård.

 

Rett før skolestart  2019/2020 var vår montører på plass med et stykk rakett asfaltmaling :)

 

"Asfaltraketten er et godt innsalg i skolegården vår og kan benyttes av alle elever uansett alder.  Flott at den er så stor og fargerik!"

Rektor Lillemoen skole, Ellen Rismyr

 

0

Tildeling | Julen 2019

 

Julen 2019 ble en all time high hittil for vårt aktivitetsstipend! 
Vi fikk flere hundre søknader, hvor alle hadde vært en verdig vinner men valget i år falt på en unge, svømmeivrige Aleksander som på grunn av en utfordrende økonomisk situasjon ikke hadde rom for nytt utstyr. Han ønsket å dele stipendet med broren sin slik at han også skulle få svømme med bra utstyr.
 

"Jeg får ikke sagt hvor utrolig glad jeg er for å få tildelt dette stipendet. Det er den beste julegaven jeg kunne ha fått. Jeg er bare så super takknemlig for dette." 

Aleksander

                                                                                                                          

                                                                                                                                

 

0

Tildeling | Sommer 2020


I sommer var det Aktivt Pusterom som gikk av med seieren. 

 

"Kreativitet! Her gjennomføres Gæmlis digitalt fra kontoret til Aktivt Pusterom i Fyllingsdalen. ❤️

Tusen takk til Klubben.no for treningsutstyr som vi gleder oss til å bruke enda mer i 2021"