Jente som spiller basketball utendørs

Klubbens aktivitetsstipend

Aktivitetsstipendet består av utstyr fra oss til en en verdi på 20.000 kroner og deles ut to ganger i året. Hvem kan søke? Alle lag, foreninger, bedrifter, skoler, barnehager og privatpersoner som tilrettelegger for eller driver aktivitet kan søke Klubbens aktivitetsstipend.

 

Hvordan søke aktivitetsstipendet?

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en kort søknad med begrunnelse for hvorfor du/dere skal vinne og hvilke produkter til en verdi av 20.000 dere ønsker dere fra oss!

 

Vi gjør oppmerksom på at stipendet dreier seg om produkter fra oss, og utbetales ikke i penger!

 

 

Hvordan søke?

Send inn en søknad** til aktivitetsstipend@klubben.no innen 14.06.2024 for neste tildeling som vil skje 21.06.2024.

 

Du/dere må også følge oss på Facebook og Instagram. 
 

** Vi forbeholder oss retten til å publisere søkere på våre Facebook og Instagram sider. Ingenting av personlige og private opplysninger blir publisert!  

TIDLIGERE VINNERE

Julen 2023
Lundbadet
Diverse vannleker til vannaktivitet 

 

"Utstyret ble svært godt mottatt av både kunder og skoleklasser. Vi har sett en enorm økning i aktiviteten i bassenget etter at det nye utstyret kom på plass – det har vært helt supert! 
Både små barn og større ungdom storkoser seg med de nye lekene.
Tusen takk for utstyrsstipendet, dette var virkelig fantastisk!"

Sommer 2023
FRIGO bydel gamle Oslo
Diverse utstyr til aktivitet og fysisk aktiv læring 

 

"Tusen hjertelig takk! Dette var en helt fantastisk nyhet. Dette kommer TIL å bli brukt til utrolig mye flott utstyr til alle barna. "

Julen 2022
Ressursskolen for autisme i Tromsø
Sansemotorisk utstyr og utstyr til vannaktivitet 

 

"Vi er storfornøyd med utstyret vi har fått til avdelinga! Det var etterlengtet! Ergoterapeuten vår sier «Som ergoterapeut og med ett lite ekstra hjerte for sanseintegrasjon ser jeg forbedring i sanserommet, både med visuelle midler og midler for å gjøre sanseøktene mer komfortable."

Sommer 2022
Sunnmøre krisesenter
Diverse leker 

 

""Nå ble jeg utrolig glad! Tusen takk! Dette var så gledelig for Krisesenteret vårt og alle ansatte og beboere! For oss som ansatt ved senteret ser vi at lek og aktivitet er med på å gi en pause fra tankekjøret rundt alt det som er vondt og vanskelig. Å le sammen skaper en følelse av befrielse, samhold og gir en tro på at det er mulig å skape et liv uten vold."

Julen 2021
Fjæratunet dagsenter
Diverse leker og treningsutstyr

 

"Vi er kjempeglad, utstyret fra dere har gjort hverdagen bedre for brukerne, tusen takk!"

Sommer 2021
Odds turnforening
Diverse treningsutstyr

 

"Det nye utstyret blir flittig brukt, og er til stor glede for både gymnaster og trenere. Utstyret bidrar til en mer variert treningshverdag for barn og unge som trenger ekstra tilrettelegging på trening. Vi er storfornøyde, og ønsker å takke klubben.no for tildelingen av aktivitetsstipendet 2021. Idrett er for alle, og vi ser frem til å benytte utstyret for å skape enda mer mestring, inkludering og glede i fremtiden!" 

Julen 2020
Lågen livredning- og svømmeklubb
Livredningsutstyr

 

"Vi er nok å regne som en av Norges minste livredningsklubber, med ca. 10-15 konkurrerende utøvere. Til tross for at vi er en liten klubb, hevder flere av våre utøvere seg i toppen på landsbasis og vi har pr. d.d. regjerende Norgesmestre i flere øvelser. Sporten er lite kjent og tildeles lite oppmerksomhet, men den er utrolig viktig! Livredning er den eneste sporten du kan dø av å ikke kunne. Vi har, i likhet med mange andre idrettsklubber, mangel på treningsutstyr og leie av svømmehall tar mye av vårt budsjett. Å vinne aktivitetsstipendet ville derfor hatt stor betydning for oss." 

Sommer 2020
Aktivt Pusterom
Diverse treningsutstyr

 

"Kreativitet! Her gjennomføres Gæmlis digitalt fra kontoret til Aktivt Pusterom i Fyllingsdalen.

Tusen takk til Klubben.no for treningsutstyr som vi gleder oss til å bruke enda mer i 2021"

Julen 2019
Privatperson Aleksander
Diverse svømmeutstyr

 

"Jeg får ikke sagt hvor utrolig glad jeg er for å få tildelt dette stipendet. Det er den beste julegaven jeg kunne ha fått. Jeg er bare så super takknemlig for dette." 

Sommer 2019
Lillemoen skole
Asfaltmaling

 

"Asfaltraketten er et godt innsalg i skolegården vår og kan benyttes av alle elever uansett alder.  Flott at den er så stor og fargerik!"

Julen 2018
Kongsvinger Kunstløpsklubb
Skøytestøtter og hinderutstyr

 

"Skøytestøttene er gull verdt for oss i rekruttering av nye løpere. Alle kan være med på isen uansett skøyteferdigheter, og samtidig avlastes ryggen til trenerne når barna har egen støtte.


Kjegler og stenger ble en stor slager på vår vinterferieleir. De ble brukt til mange former for trening, og barna synes det var veldig moro å sette dem sammen og lage hinderløyper. Disse ble brukt flittig i pausene på leir!"

Sommer 2018
Østfold fengsel
Utendørs bordtennisbord

 

"Bordtennisbordet er til stor glede for en gruppe hvor mange har opplevd mindre meningsfylte aktiviteter i oppveksten enn gjennomsnittet. Tilbud som dette under soning vil kunne bidra til at disse menneskene har en bedre fysisk og psykisk helse når de skal ut igjen i samfunnet. Bordtennisbordet er i bruk hver dag!