Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Slik velger du rett badedrakt

Mange kvier seg for å prøve badetøy og ser det som en skikkelig prøvelse å finne passende svømmetøy. Hva skal man velge? Hvilke farger, snitt og mønster passer min kroppsfasong?
Vi syns at alle skal bruke det badetøyet de har lyst til på stranda, men det finnes noen retningslinjer som kan gjøre det litt enklere for deg å velge badedrakt eller bikini.

Litt ekstra du vil skjule?

MØNSTER! Asymmetriske mønstre kan virke slankende, det samme gjelder for vertikale striper. Masse mønster tar oppmerksomheten bort fra områdene man ikke vil fremheve. Et godt tips er å huske på at mørke farger forminsker og lyse farger fremhever. Se gjerne etter en bikinibukse med høyt liv som kan holde inn magen.

 

Sjekk Speedos Sculpture serie. Speedo Sculpture er det nærmeste man kommer en skreddersydd badedrakt! Draktene er sydd i Xtralife Lycra som er et mykt og komfortabelt materiale som holder lenge på fargene. Sculpture serien har også innebygd bryststøtte og et støttende magepanel for å kunne gi en løftende og strammende effekt. Stroppene på Sculpture serien kan justeres for en optimal passform. Draktene kommer i en rekke modeller og størrelser.

 

Swimshapes er Zoggs sin versjon av badedrakter som  er designet for å gi en bedre passform ved hjelp av ekstra støtte på bryst, mage og rumpe.

 

Korte bein?

Da vil vi anbefale drakter eller bikinibukser med høy skjæring. Høy skjæring virker forlengende på beina. Styr unna vertikale striper, hipsters, shorts og modeller med litt bein på da dette kan gi illusjonen om kortere bein.

Atletisk figur?

Drakter med frynser og rysjing kan hjelpe med å skape en optisk illusjon av kurver. Har du en lang overkropp bør du styre unna hele badedrakter og heller gå for en bikini med detaljer ved hoftene og ved bystelinjen. Triangel topper er perfekt for å bryte opp rette linjer og skape en illusjon av kurver.
Unngå bandeaus topper – de kan gjøre at du ser litt flat ut.

Små bryst?

Halterneck er supert for å gi en illusjon av større bryst. Se etter drakter og bikinitopper med push up effekt og bryststøtte

Store bryst?

Store bryster trenger ekstra støtte. Se etter topper med brede stropper og spiler. Halterneck er også en god modell for deg. Se etter halterneckmodeller som kan knytes rundt halsen og bak på ryggen for å få en tilpasset passform. Frynser eller belter på underdelen om du går for en bikini kan hjelpe med å balansere fasongen.
Unngå bandeau topper – de gir ikke nok støtte.

Timeglass figur?

Har du en timeglassfigur kan du ha en rekke forskjellige modeller. Høy, lav eller medium skjæring blir kun en smakssak. Vintage stil, gjerne 50 talls looken passer ypperlig for de med timeglassfigur. Timeglassfigurer bør unngå å mixe og matche topper og underdeler da dette fort kan få deg til å se uproporsjonal ut.

Pærefasong?

Har du små bryst og kurver over hoftene kan du med fordel ha en mønstrete topp og en ensfarget underdel. Halterneck er en veldig flatterende stil for de med denne fasongen.

Eplefasong?

Tenk mønster på underdelen og en enkel topp på overdelen. Gå gjerne for en modell med høy skjæring i bena.

Hvilken fasong har jeg – oversikt over de vanligste kroppsfasongene?

Timeglassfigurer er like brede over skuldrene som over hoftene med en innsvingt midje.
Eplefigurer har slanke bein, men har fyldig mage og brystparti.
Pærefigurer har gjerne små bryst og bredere hofter.    
Atletisk figur er rett opp og ned, uten markert midje. 

Hos oss finner du et stort utvalg av badetøy i høy kvalitet. Vi har lagt vekt på å ha solide internasjonale merkevarer.

Zoggs  er australsk og har fokus på lekenhet og at svømming skal være gøy.Her finner du badetøy i spreke farger og med artig vri. Zoggs har også drakter som matcher slik at hele familien kan være superhelter på stranda eller i bassenget for eksempel. I tillegg har  Zoggs også en rekke flyte og badeleker for de yngre for å skape trivsel og trygghet i bassenget.

Speedo er et kjent merke for mange. Det er en gammel, god klassiker som har beholdt sin posisjon i markedet i mange år. Speedo har de tradisjonelle draktene samt de små badebuksene, men har også utvidet sortimentet sitt med en egen serie med drakter som fremhever og flatterer kroppen. Speedo har som mål å lage badetøy for alle slik at alle kan finne en drakt de føler seg komfortabel i. 

Merket Arena er kjent i svømmemiljøet. Arena har tradisjonelle farger og enkle snitt uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Funkita er badedrakter for de som liker spenstige farger og som liker å skille seg ut i mengden. Man blir glad av å se en Funkita badedrakt! Funkita er også et australsk merke og det er ingen tilfeldighet. Australia er gode på badetøy takket være sine varme temperaturer og milelange strender som innbyr til strandliv.    

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.