Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Hvordan velge riktig paddles?

Paddels kommer i forskjellige størrelser og fasonger. Du bør kun bruke dem hvis du har riktig teknikk, eller hvis du jobber med en spesifikk del av armtaket ditt for å bygge styrke. 


Fordelen med paddels er att du enklere kan kjenne ditt armtak siden motstanden blir større. 

 

Vi har satt opp en liten guide om hvordan du velger riktig paddel for ditt bruk.

 

Powerpaddles

Her bygger du overkroppsstyrke og forbedrer din teknikk. Det blir større motstand med Powerpaddel. Man skal alltid klare å svømme med rett teknikk, det gjelder også om man har XL- paddel som for eksempel brukes under sprintsvømming. 

 

Teknikkpaddles

Teknikkpaddelen er formet for å gi deg rett teknikk. I vanlig svømming er hånden og underarmen din «paddel», og det gjelder å ha så riktig vinkel i albuen som mulig i svømmetaket. Og disse padlerne er utformet for å gi deg rett vinkel. Du vil også fange vannet tidlig i taket og holde grepet i vannet så lenge som mulig. Det er teknikkpaddelens jobb å hjelpe til med det. 

 

Fingerpaddles

Fingerpaddelens første oppgave er at du skal kjenne at du har motstand gjennom hånden. Du begynner og avslutter ditt armtak med hånden, og det er viktig at du kjenner vannmotstanden i hånden. Fingerpaddelen er en allsidig paddel og egnet for alle svømmeøvelser. Svømmer du lenge med disse, belaster du skuldrene mindre enn du gjør med en annen paddel. Fingerpaddelen er også bra for teknikkøvelser, for eksempel  skovløvelser  der du vil lære deg å fange vannet fort. Et tidlig tak er viktigst i alle svømmearter. 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.