Svømmeføtter

Hvordan velge riktige svømmeføtter?

Svømmeføtter er et treningshjelpemiddel som brukes for å styrke beina og forbedre ankelens fleksibilitet og dermed øke tempoet under trening.

 

Svømmeføtter kommer i mange forskjellige stiler og alternativer, så her er noen råd for hvilke svømmeføtter du bør velge. Det er 4 forskjellige alternativer å velge mellom.

 

Disse er:

  • Lange finner
  • Splittfinner
  • Mono svømmeføtter
  • Korte finner

Lange finner

krever langsomme og lange bevegelser. Disse er best egnet til dykkere og de som liker snorkling. Hvis du først og fremst ser på å forbedre ankelens fleksibilitet er disse et godt valg.

 

Splittfinner

finnes vanligvis på de lengre finnene, men også i mange korte varianter. De gjør hvert skyv mer effektivt og krever mindre innsats for å få fart igjennom vannet.

 

Monofinner

er en enkel bladfinne som samler føttene. De er morsomme å bruke for barn, og kommer i kule design som for eksempel hai eller havfrue. For voksne som ønsker å jobbe med butterflyspark, trene bein- og kjernemuskulaturen ved hjelp av en monofinne, er dette virkelig en tøff trening som raskt vil gi resultater.

 

Korte finner

er den mest brukte svømmefinnen og den som er best egnet til svømmetrening. Raskere tempo på beina gir en mer naturlig følelse i vannet, den gjør at du enkelt kan jobbe effektivt med din teknikk.

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.