Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Trinn 1 | Fersk i vann

Zoggs badetøy, utstyr og bassengspill er designet for å introdusere barnet for vann på en morsom og hyggelig måte. Hvert produkt i trinn 1-serien er laget for å hjelpe babyer og små barn med å få tillit til vannet.


Badetøyet til babyer vil bidra til å holde de varme i og ute av bassenget. En bleiebadebukse over en vanlig badebleie forhindrer at babyen tisser eller bæsjer i bassenget. 
Vi anbefaler et flytende hjelpemiddel, for eksempel et badesete slik at babyen kan bli kjent med vannet på en god måte. Zoggs badeseter kommer i to størrelser: 3 til 12 måneder og 12 til 18 måneder. 


For litt større barn, er badeleker en fin måte å få de til å kose seg i vannet. Soakers er små skumfylte baller eller figurer som trekker vann, større barn finner stor glede i å kaste disse og se at farten i kastet får vannet til å sprute fra de. Men også små barn kan finne mye glede i disse lekene. Justice League Superhero Soakers for eksempel, er laget for å se ut som Wonder Woman, Batman eller Supermann og oppmuntrer til tillit. La de trekkes med vann og klem ut vannet på barnets armer eller skvett litt på barnets ansikt
 

Fase 2 | Gøy i vann

På dette stadiet er tanken bak produktene at de skal hjelpe til med å ytterligere bygge opp tilliten til vann. Svømmevester fra Zoggs er et godt hjelpemiddel til dette trinnet. Vestene gir fleksibilitet og hjelper barnet med å finne flyt og balanse i vannet. Friske farger og levende design gjør de morsomme for barna å ha på. Armringer er også et supert hjelpemiddel og oppmuntrer barnet til å øve seg på svømmetak. Spill gjerne forskjellige bassengspill med barnet, det er en god måte å hjelpe de med å utvikle selvtillit i vannet.
 

Fase 3 | Tøff i vann 

Kickboards, dykkepinner og dykkeringer er laget for å bygge ferdigheter i og under vann. Konkurranser utfordrer barnet, hvem klarer å dykke etter flest dykkepinner eller ringer på kortest tid? Tren på benspark med kickboard eller bare ligg på magen oppå en flytemadrass
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.