Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Zoggs Ecolast™ from waste to wear

Plast er i ferd med å bli et av våre største miljøproblemer. Hvert år havner 6,4 millioner tonn søppel i verdens hav. Mellom 70 og 80 prosent av dette er plast. Kaster du plastflasker, en isoporplate eller annen plast i sjøen, brytes det ikke ned til jord. Istedet blir ditt avtall til tusenvis av små biter som fugler og fisker tror er mat.

 

Ca  12,7 millioner tonn plastsøppel havner i våre hav hvert år. Forurensning fra plast, mikroplast og fiskenett skader det marine liv. Fiskegarn er en av de verste synderne, det tar over 600 år før et fiskegarn går i oppløsning.


Hos vår leverandør Zoggs har de en helt egen forkjærlighet for havet. Zoggs ønsker å beskytte vår verden for fremtiden og vil bidra med å forbedre avfallet som havner i verdenshavene.


DO GOOD

Zoggs sine ECOLAST ™ badedrakter begynner sitt liv som plastavfall som ellers ville forårsaket skade på planeten, havene og det marine livet. Forlatte fiskenett og tepper (som også tar hundrevis av år å nedbryte) og industriavfall tas opp fra havene og søppeldeponier og foredles gjennom ulike tiltak og prosjekter som ECONYL® Reclaiming Program, The Healthy Seas-initiativet og Net- Works ™. (DO GOOD)

FEEL GOOD

Når fiskenettene er rengjort og revet, begynner regenereringsprosessen. Ved ECONYL®-depolymeriseringsanlegget går det ferdige avfallet tilbake til et råmateriale hvor det omdannes til Nylon 6-polymerer som brukes til å produsere ECONYL®-garnet. Garnet er laget av 100% regenerert avfall og fungerer like bra som alt annet nylongarn som er produsert ved hjelp av råolje. (FEEL GOOD)

LOOK GOOD

ECOLAST™ stoffet er laget med 78% ECONYL®-garn og 22% LYCRA® XTRA LIFE ™ for et mykt, komfortabelt bademateriale med høy ytelse. Materialet er grundig testet, også opp mot konkurrerende materialer. ECOLAST viste seg å overgå alle andre materialer og det var 15 ganger mer motstandsdyktig mot klor enn vanlig badetøy. (LOOK GOOD)


Zoggs donerer også 10% av fortjenesten fra salget av ECOLAST™ badetøy til en organisasjon som hjelper havene. 

 

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.