Spesialtilbud Spesialtilbud (Trykk her for å se spesialtilbud)
Dine spesialtilbud

Balansetrening

Forbedre styrke, utholdenhet, koordinasjon og balanse

Airex balanseputer er kjente produkter innen terapi, trening og rehabilitering. Airex Balansepute Mini er laget av det kjente myke AIREX skummateriale som fremmer mobilitet, stabilitet og balanse. Balance-Pad Mini er den nye versjonen av den velprøvde bestselgeren AIREX Balansepute Elite. Den spesielle vaffelstrukturen på toppen og bunnen gjør den sklisikker og samtidig gir behagelig stimulering for foten under barbent balansetrening. Tykkelsen på 6 cm gir Balance-Pad Mini de ønskede destabiliserende egenskaper. På grunn av det ettergivende skummet, blir kroppen stadig utfordret for å opprettholde balansen og stabilisere leddene. 

Bevisst trening med Airex Balansepute Mini kan forbedre styrke, utholdenhet, koordinasjon og balanse. Vi anbefaler å bruke en AIREX matte under som et godt supplement, spesielt for øvelser som utføres for eksempel mens du ligger nede eller i side push-up posisjon.

Her er et utvalg øvelser du kan gjøre med Airex Balansepute

Ettbens balanse med kneløft. Trener hofter og ankel. Stå på balanseputen og hold balansen. Løft det ene kneet slik at du balanserer på ett ben.

Hold balansen så lenge du klarer. Vanskelig å holde balansen? Finn deg et fast punkt å se på. Er øvelsen enkel? Gjør øvelsen med lukkede øyne.

Utfall bakover. Trener bak- og framside lår, sete, legger og ankel. Stå med begge beina på AIREX Balanspute. Ta et steg bak på gulvet med det ene benet og gjør en knebøy bakover.

Skyv fra igjen og kom opp til utgangsstillingen. Pass på å holde overkroppen rett og kne over tå under hele øvelsen. Bytt ben og gjenta.

Firefotstående på AIREX Balansepute. Trener skulder, rygg og mage. Stå på alle fire. Plasser AIREX Balansepute under kneet. Hold ryggen rett og stå på alle fire. Strekk ut høyre arm og venstre fot.

Hold en nøytral posisjon på ryggen. Senk ned og gjenta på andre siden. Tenger du større utfordring? Løft foten på beinet du har i balanseputa slik at kun kneet er i puta.

Ettbens balanse med hoftebøy. Trener balanse, bakside lår, legger, ankel og rygg. Stå på balanseputen og hold balansen.

Løft det ene benet og strekk det bakover mens du bøyer framover i hoften. Hold balansen så lenge du klarer. Gjenta øvelsen med det andre benet.

Knebøy på AIREX Balansepute. Trener fram- og bakside lår, legger, ankel og balanse. Stå på AIREX Balansepute. Bøy ned til ca. 90 grader i knærne og press opp igjen. Hold ryggen rett og blikket fram.

Alternativt kan sittestillingen holdes i noen sekunder før du presser opp igjen. Vanskelig å holde balansen? Finn deg et fast punkt å rette blikket mot.

Knebøy på AIREX Balansepute. Trener fram- og bakside lår, legger, ankel og balanse. Stå på AIREX Balansepute. Bøy ned til ca. 90 grader i knærne og press opp igjen.

Hold ryggen rett og blikket fram. Alternativt kan sittestillingen holdes i noen sekunder før du presser opp igjen. Vanskelig å holde balansen? Finn deg et fast punkt å rette blikket mot.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.