384910 384910 384910

Nedtrekk ata Tricep Extension Handle Pro

Trekkstang til treningsapparat

Varenr: AT5963
699,- ink. mva.
559,- eks. mva.
559,- Exkl. moms
699,- Inkl. moms
699,- sis.alv.
559,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
20+ på fjernlager. Forventet leveringstid 10 dager

Nedtrekk ata Tricep Extension Handle Pro er et drahåndtak som brukes til nedtrekk til maskin eller kabelapparat. Nedtrekkstangen gjør at man utfører nedtrekk med nøytralt grep. Trekkstangen har serrateringer for optimalt grep.

 

Med Nedtrekk ata Tricep Extension Handle Pro får du trent overamene også kalt tricepsmusklaturen.

 

Hvordan trene med Nedtrekk ata Tricep Extension Handle Pro

 

 

  • Start med en lett motstand: Som med alle treningsøvelser, er det viktig å begynne med en lett motstand og øke intensiteten etter hvert som du blir sterkere. Dette kan gjøres ved å justere vektmagasinene på kabelmaskinen eller velge en passende vekt på manualene.
  • Fokuser på kontrollert bevegelse: For å maksimere muskelaktivering og forhindre skader, bør du fokusere på kontrollerte bevegelser gjennom hele øvelsen. Unngå å svinge eller bruke momentum for å fullføre repetisjonene.
  • Juster håndtakposisjonen: Avhengig av øvelsen du gjør, kan du justere posisjonen til håndtaket for å treffe tricepsmuskulaturen på forskjellige måter. For eksempel kan du prøve å holde håndtaket med overhåndsgrep for tricep press-downs eller med underhåndsgrep for overhead tricep extensions.
  • Vær oppmerksom på albuene: Under øvelsene bør du holde albuene inntil kroppen og unngå å la dem bevege seg frem og tilbake. Dette bidrar til å isolere tricepsmuskulaturen og unngå skader på skulderen.
  • Gjør flere sett og repetisjoner: For å øke styrken og størrelsen på tricepsmuskulaturen, bør du gjøre flere sett og repetisjoner av hver øvelse. Som en generell retningslinje kan du prøve å gjøre 3-4 sett av 8-12 repetisjoner av hver øvelse.

 

Tips! Husk at det er viktig å varme opp før du starter øvelsene og å avslutte med noen strekkøvelser for å redusere stølhet og forebygge skader.

 

 

Produktdetaljer:

 

  • Materiale: Hard chrome
  • Egenskap: rotasjon i to ledd
  • Vekt: 6 kg

 

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

384910