293109 293109 293109 293109 293109 293109 293109 293109 293109 293109

Bamse - Pinnsvinet Oscar

Taktil, visuell og auditiv

Varenr: 2758709
2 299,- ink. mva.
1 839,- eks. mva.
1 839,- Exkl. moms
2 299,- Inkl. moms
2 299,- sis.alv.
1 839,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
6 på fjernlager. Forventet leveringstid 11 dager

Pinnsvinet Oscar hjelper barn med å utvikle sine sanser og ulike ferdigheter. Barn lærer mye med Oscar gjennom spørsmål og svar-spill.

 

  • Oppmuntrer barn til å gjenkjenne, navngi og matche farger
  • Barn lærer å ordne, tildele og sammenligne funksjoner
  • Å ta tak i piggene forbedrer finmotorikken
  • Bidrar til å forbedre taktil, visuell og auditiv persepsjon
  • Barn oppdager mer om et pinnsvins livsstil og habitat


Når du stryker på Oscar kan du føle at han er fløyelsmyk og kosete over hele kroppen. Til og med piggene hans er myke, og de kan fjernes. Når de klemmes, genererer piggene en myk raslende eller knirkende lyd. Det behagelig myke materialet, lyse farger og morsomme lyder appellerer til barnas taktile, visuelle og auditive sanser.

 

Oscar lar barn lekent utvikle forskjellige ferdigheter. Føttene hans er fylt med mikroperler, og magen viser hva han liker å spise. Hans fargerike pigger er flotte for å lære og navngi de forskjellige fargene. Siden de har borrelåsfester, kan piggene enkelt fjernes og settes på igjen, noe som gjør det lettere å matche og sammenligne piggene når det gjelder størrelse og farger. Akkurat som flekkene der de fester seg, er piggene fargekodet, og hjelper smårollingene å identifisere hvor de skal.


Pinnsvinet er en trofast venn for barnehagebarn og er mye mer enn bare en koseleke. Med sansepinnsvinet utvikler barna sansene gjennom lek og lærer å forstå miljøet sitt. Dessuten lærer barna mye om pinnsvin og hvordan det lever.

Pinnsvinet Oscar er en pedagogisk leke og sansestimulator i ett.


Å lære ved å bruke alle sansene – hvordan det gjøres:


Det er best å danne 2 lag med en lærer (eller forelder) som leder spillet. En spiller fra det første laget kaster de fargede terningene. Manualen inneholder spørsmål for hver farge. Lederen leser opp et spørsmål fra fargekategorien, som kan besvares av alle spillerne. Hvis de svarer riktig, går piggen til dem. Hvis de tar feil, blir piggen liggende på pinnsvinet. Så er det motstanderlaget sin tur. Hvis en farge kastes som ikke lenger er på pinnsvinets rygg, spiller jokerpiggen inn: Barna kan da velge en pigg av hvilken som helst gjenværende farge. Spillet fortsetter til bare jokerpiggen fortsatt er på pinnsvinets rygg. Laget som samler flest pigger vinner. Hvis det er uavgjort, stiller spilllederen et uavgjort spørsmål. Reglene kan tilpasses barnas kunnskapsnivå.

 


Produktdetaljer:

 

  • Inkluderer pinnsvin inkl. 13 pinnsvinpigger, en flerfarget terning og en brukerveiledning
  • Mål (L×B×H): ca. 55×36×26 cm
  • Materiale: plysj
  • Inkl. instruksjonshefte
  • Passer for barn fra 12 måneder og oppover

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

293109