Balance trainer BOSU® ball Pro Til stabilitets- og styrketrening Balance trainer BOSU® ball Pro Til stabilitets- og styrketrening Balance trainer BOSU® ball Pro Til stabilitets- og styrketrening Balance trainer BOSU® ball Pro Til stabilitets- og styrketrening Balance trainer BOSU® ball Pro Til stabilitets- og styrketrening Balance trainer BOSU® ball Pro Til stabilitets- og styrketrening

Balance trainer BOSU® ball Pro

Til stabilitets- og styrketrening

Varenr: 118193
3 799,- ink. mva.
3 039,- eks. mva.
3 039,- Exkl. moms
3 799,- Inkl. moms
3 799,- sis.alv.
3 039,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
15 på lager

Ny utgave av BOSU® BALANCE TRAINER
BOSU® står for Both Sides Utilized og er en halv gummiball som kan brukes på begge sider. Treningsformen på BOSUballen gjør at du får trent både styrke, utholdenhet, balanse og stabilitet. Underlaget på BOSU-en er mykt, støtabsorberende og stabilt. Den nye utgaven har fornyet undersiden, noe som gjør den svært sklisikker.


Hvordan brukes den?
Kan brukes både som balansebrett, vippebrett og til balltrening. Du kan både stå, ligge og sitte på den for å gjøre øvelser. Den egner seg både til gruppetreninger og til individuelle treningsøkter. Det er velegnet til å trene balanse, stabilitet og styrke. Siden den kan brukes på forskjellige måter er det lett å videreutvikle og tilpasse øvelsene.

 


Hva trener den?
BOSU ballen er funksjonell når du trener balanse, styrke og utholdenhet. Bedrer kroppsholdningen, koordinasjonen og leddstabilitet. 

 

Produktinfo:

  • Diameter 62 cm 
  • Tåler 1500 kg, anbefales 150 kg dynamisk
  • Farge: Blå med grå sokkel
  • Pumpe er inkludert   

 

 

SVÆRT VIKTIG OM LAGRING:
Riktig lagring er en avgjørende faktor for holdbarheten av BOSU ballen!
Opplever du at den myke blå vinylen avgir en oljeliknende væske skyldes dette feil lagring etter bruk. Tørk den ren og sørg for riktig lagring som beskrevet under:
- Dersom du har flere BOSU baller er det viktig at de lagres topp-mot-topp og bunn-mot-bunn.
- Det er også viktig at ikke andre produkter av gummi/vinyl/plast lagres oppå den blå delen av ballen. 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

24224