10%

Bumball til ungdomsskoler

Klassesett til 12 personer

Varenr: 165862
5 799,-Ordinær pris
5 219,- ink. mva.
4 175,- eks. mva.
4 175,- Exkl. moms
5 219,- Inkl. moms
5 219,- sis.alv.
4 175,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
6 på lager

Bumball er et spill som gir høy aktivitet med mye latter og lek. Et fantastisk spill å ha på skolen. I Bumball har har alle har muligheten for å delta og mestre! Spillet gir mye nærkontakt og samarbeid. Bumball egner seg like bra til barneskolen som til ungdomsskolen.

  • Dette settet er beregnet på ungdomsskoler, eller 12 år til voksen.
     

Når man spiller bumball har alle bumballvester på seg. På hver bumballvest er det borrelås på brystet og på rumpa. Ballen mottas med borrelåsen som er på brystet eller på rumpa. Ballen fjernes så fra borrelåsen og kastes videre.

Mål: legg ut rokkeringer som mål. Det skal alltid være ett mål mer enn det er spillere på laget. Det er mål når en spiller tar imot ballen mens han/hun står i et scoringsområdet (i en rokkering). En scoring med mottak på brystet gir 1 poeng. En scoring med mottak på rumpa gir 3 poeng.

Dersom en spiller mister ballen på bakken, må denne plukkes opp ved at man setter seg ned og plukker den opp med rumpa. Oppsamleren kan ikke selv ta ballen av borrelåsen men må løpe med den. Alle spillere kan jakte en ball, som sitter på rumpa til spilleren. Dette skaper veldig mye latter og moro for barna og høy aktivitet.

 

 

Pakken inneholder:

  • 2 bumball baller
  • 2x6 spesialvester (6 rød og 6 blå) med borrelås på brystet og på rumpa
    - størrelse på vest: Lengde 66cm Vidde 45 cm 
  • 1oppbevaringspose
  • Regelhefte med inspirasjon til variasjoner av spillet.
 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser