10%
Gymnic Plus pakketilbud 6 stk. 55 cm 6 treningsballer i høy kvalitet Gymnic Plus pakketilbud 6 stk. 55 cm 6 treningsballer i høy kvalitet Gymnic Plus pakketilbud 6 stk. 55 cm 6 treningsballer i høy kvalitet

Gymnic Plus pakketilbud 6 stk. 55 cm

6 treningsballer i høy kvalitet

Varenr: 95-28-6
Størrelse
1 614,-Ordinær pris
1 453,- ink. mva.
1 162,- eks. mva.
1 162,- Exkl. moms
1 453,- Inkl. moms
1 453,- sis.alv.
1 162,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
2 på lager
Velg varianter...

Gyminc Puls pakke inneholder 6 treningsballer som er etterfølgeren til Gymnic Classic, og kommer med en ny teknologi Anti-Brust. Det vil si at den ikke vil eksplodere hvis det skulle bli hull på den. Da vil luften sive kontrollert ut. Gymnic ballene er av svært høy kvalitet og har blitt testet med en belastning på 300 kg, men anbefalt maks belastning er 120 kg.

 • Pakke med 6 stykk treningsballer
 • Anbefalt maks belastning: 120 kg
  - ballene blir testet med 300 kg
 • Godkjent: EU medical device CLASS I
 • Lateksfri
 • Instruksjonshefte følger med

Velg diameter på Plus ballen

 • 6x 55 cm - rød
 • 6x 65 cm - blå
  - denne finnes også i svart, se vare 95-43
 • 6x 75 cm - gul

 

Personhøyde – Anbefalt størrelse 

 • 120-150 cm - Ball str: 45 cm 
 • 150-165 cm - Ball str: 55 cm 
 • 160-180 cm - Ball str: 65 cm 
 • 180-190 cm - Ball str: 75 cm

Nybegynnere kan la være å blåse ballen helt fast, for å øke stabiliteten. Etter noe bruk tøyes ballen og den bør etterfylles med litt luft for å opprettholde stabiliteten.    

 

NB: Det er viktig at ballen ikke fylles opp med luft til mer enn anbefalt diameter, vist på logoen på ballen. Den kan bare med fordel fylles opp med litt mindre luft.  

 

 

Bruk ballen som sitteball 
Mange har byttet ut kontorstolen med en ball for å forebygge ryggplager. Bruker du sitteball så jobber kjernemuskulaturen for å opprettholde balansen. Dette gir økt styrke i rygg og mage, og en bedre holdning. Det er også skoler som har byttet ut stolene i klasserommet med baller. Det gjør at elevene sitter roligere samtidig som de trener balanse, rygg og mage.

 

Se Tilbehør for produkter som hindrer ballen i å rulle bort når den brukes som sitteball og sitteballtrekk for bedre sittekomfort.    

 

Bruk ballen som fitness-, pilates-, yoga og treningsball
Ballene brukes til trening og det er bare fantasien som setter en stopper for de utallige øvelsene du kan foreta deg med en treningsball. Ballen kan brukes hjemme i stua eller i organiserte timer. Ballen kan kastes, sprettes, rulles og løftes og vil garantert skape mange morsomme øyeblikk og tilføre treningen godt humør.

 

Bruk ballen som terapiball
Terapiballen er ustabil i forhold til annet treningsutstyr og det kreves balanse til du skal bruke ballen til, og for å holde balansen bruker kroppen andre stabiliserende muskler enn de musklene den bruker vanligvis. Ved å bruke disse dyptliggende musklene kan du forhindre vanlige skader i rygg, skuldre, ankler og knær. 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser