Gymnic Plus Blå 65 cm Treningsball i høy kvalitet Gymnic Plus Blå 65 cm Treningsball i høy kvalitet Gymnic Plus Blå 65 cm Treningsball i høy kvalitet Gymnic Plus Blå 65 cm Treningsball i høy kvalitet Gymnic Plus Blå 65 cm Treningsball i høy kvalitet Gymnic Plus Blå 65 cm Treningsball i høy kvalitet

Gymnic Plus Blå 65 cm

Treningsball i høy kvalitet

Varenr: 95-29
Størrelse
299,- ink. mva.
239,- eks. mva.
239,- Exkl. moms
299,- Inkl. moms
299,- sis.alv.
239,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
14 på lager
Velg varianter...

Gymnic Plus er etterfølgeren til Gymnic Classic, og kommer med en ny teknologi Anti-Burst. Det vil si at den ikke vil eksplodere hvis det skulle bli hull på den. Da vil luften sive kontrollert ut. Gymnic ballene er av svært høy kvalitet og har blitt testet med en belastning på 300 kg, men anbefalt maks belastning er 120 kg.

 

 • Anbefalt maks belastning: 120 kg
  - ballene blir testet med 300 kg
 • Godkjent: EU medical device CLASS I
 • Lateksfri
 • Instruksjonshefte følger med

 

Velg diameter på Plus ballen

 • Diameter: 55 cm - rød
 • Diameter: 65 cm - blå
  - denne finnes også i svart, se vare 95-43
 • Diameter: 75 cm - gul

 

Personhøyde – Anbefalt størrelse  

 • 150-165 cm - Ball str: 55 cm 
 • 160-180 cm - Ball str: 65 cm 
 • 180-190 cm - Ball str: 75 cm  

 

NB: Det er viktig at ballen ikke fylles opp med luft til mer enn anbefalt diameter, vist på logoen på ballen. Den kan med fordel fylles opp med litt mindre luft.  

 

Store treningsballer har mange bruksområder. Den kan brukes som sitteball, treningsball, gymnastikkball, terapiball, leke, pilatesball, yogaball osv. Slike baller er et billig og allsidig treningsapparat. Den kan enkelt tømmes for luft når den skal pakkes vekk eller når du vil ha den med deg bort.  

 

 

Bruk ballen som sitteball  
Mange har byttet ut kontorstolen med en ball for å forebygge ryggplager. Bruker du sitteball så jobber kjernemuskulaturen for å opprettholde balansen. Dette gir økt styrke i rygg og mage, og en bedre holdning. Det er også skoler som har byttet ut stolene i klasserommet med baller. Det gjør at elevene sitter roligere samtidig som de trener balanse, rygg og mage. Skal ballen brukes som sitteball er det greit å ta utgangspunkt i høyden din når du skal velge størrelse. Ballen bør ha passe med luft til at den er fast nok til å sitte på samtidig som at du har 90 graders vinkel i beina. 

Se Tilbehør for produkter som hindrer ballen i å rulle bort når den brukes som sitteball og sitteballtrekk for bedre sittekomfort.  

 

Bruk ballen som fitness-, pilates-, yoga og treningsball  
Ballene brukes til trening og det er bare fantasien som setter en stopper for de utallige øvelsene du kan foreta deg med en treningsball. Ballen kan brukes hjemme i stua eller i organiserte timer. Ballen kan kastes, sprettes, rulles og løftes og vil garantert skape mange morsomme øyeblikk og tilføre treningen godt humør.  

 

Bruk ballen som terapiball  
Terapiballen er ustabil i forhold til annet treningsutstyr og det kreves balanse til du skal bruke ballen til, og for å holde balansen bruker kroppen andre stabiliserende muskler enn de musklene den bruker vanligvis. Ved å bruke disse dyptliggende musklene kan du forhindre vanlige skader i rygg, skuldre, ankler og knær.  

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser