269327 269327

Dartpiler Blaze, Inox Steel (3)

24 gram - til tradisjonell dart

Varenr: 228410
279,- ink. mva.
223,- eks. mva.
223,- Exkl. moms
279,- Inkl. moms
Antall: (Sett):
-+
11 på lager
Beskrivelse

Hvordan velge dartpiler?

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blaze dart er presis konstruert av Inox Steel, en høykarbon jernlegering. Det slanke og stilige, grepet har en unik kombinasjon av horisontale og reverserte mikrospor for optimal kontroll. Supergrip bakstykker og 100 micron Marathon flights gir aerodynamisk perfeksjon.

 

Produktinformasjon:

  • Inneholder: 3 piler, flights, bakstykker og slimcase etui
  • Diameter: 9,9 mm
  • Lengde: 56 mm
  • Flight: Marathon 1519
  • Bakstykke: Supergrip
  • Vekt 24 gram

Hvordan velge dartpiler?

Hvordan velge dartpiler?

Vekt: Jo lettere dartpiler er jo hardere må du kaste, tyngre piler krever ikke så hardt kast som en lettere dartpil. Første gang kan du f.eks. kjøpe 22 gram og å få en feeling.

 

Litt om dartpilens oppbygning.

Spissen: Som en grunnregel kan man si at dartskiven bestemmer hvilke pilspisser du bør gå for på dartpilene dine. Er dartskiven digital eller er laget av bust må du ha soft tip dartpiler. 

 

Tønna: Dartpilen eller tønna (Kalt Barrel på engelsk og er den delen av pilen som gir den vekt) kommer i alle størrelser og fasonger og de kommer med ulik teksturert overflate for at du skal kunne få et godt grep.

 

Bakstykket (skaft): Bakstykkene eller skaftet på en dartpil kommer også i en rekke lengder, materialer og farger. Nylon, aluminium eller titan er alle materialer som har ulike egenskaper som vil påvirke hvordan dartpilen oppfører seg under et kast.

 

Flights (vingene): Helt i enden på dartpilen sitter det en Flights. Dette er den delen som stabiliserer dartpilen. Også denne delen kommer i en rekke utførelser og størrelser. Hvilken du liker er ofte en prøve og feile metode.

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
269327