30%
Erteposer i nett (32 stk) Bag med 32 stk erteposer i fire farger Erteposer i nett (32 stk) Bag med 32 stk erteposer i fire farger Erteposer i nett (32 stk) Bag med 32 stk erteposer i fire farger Erteposer i nett (32 stk) Bag med 32 stk erteposer i fire farger Erteposer i nett (32 stk) Bag med 32 stk erteposer i fire farger Erteposer i nett (32 stk) Bag med 32 stk erteposer i fire farger

Erteposer i nett (32 stk)

Bag med 32 stk erteposer i fire farger

Varenr: 1299205S
838,-Ordinær pris
586,- ink. mva.
469,- eks. mva.
469,- Exkl. moms
586,- Inkl. moms
586,- sis.alv.
469,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager

Erteposesett - 32 erteposer i nettingbag.
Vaskbare erteposer i praktisk nett. Settet består av 32 stykk erteposer i fine farger, som er fyllt med kunststoffgranulat.

  • Fylt med kunststoffgranulat
  • Vekt: cs 120 gram pr. ertepose

 

Settet inneholder:

  • 8 stk. blå
  • 8 stk. gul
  • 8 stk. grønn
  • 8 stk. rød
  • Oppbevaringsbag

 

Ved rengjøring kan erteposene håndvaskes med mildt såpevann.

 

Hva er ikke mer allsidig enn erteposer?
Kast, fang, balanser - erteposer kan brukes på mange forskjellige måter. Ved å bruke erteposer i spill, enten alene eller som en del av en gruppe, kan små fremtidige idrettsutøvere utvikle sine motoriske ferdigheter på en morsom måte. Prøv å balansere erteposen på hodet eller ryggen, plukke dem opp med føttene eller kaste dem til hverandre. Mulighetene er uendelige.

Erteposer har vært en gjenganger i mange år, og tidligere var det vanlig at de inneholdt erter. Disse er nå byttet ut med runde kuler av kunststoffgranulater. Erteposene kommer i fire spreke farger, er vaskbare og kommer med oppbevaringsnett.

Ønsker dere flere utfordringer så har vi også erteposer med tall og bokstaver.

 


 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser