Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
186073-V Klubben  Miniband -Kort, rund treningsstrikk (10) Pakke med 10 strikker

Miniband -Kort, rund treningsstrikk (10)

Pakke med 10 strikker

Fra 399,-
Varenr: 186073-V
Antall på lager:
Ikke på lager (90 dager)
Velg Variant her:
Antall
Antallet avviker fra kjøpsforpakning. Antall endres til nærmeste hele pakke.
Produktinfo
Minibands er et effektivt og allsidig treningsredskap som kan brukes for å øke styrke og stabilitet i både over-og underkropp.

Minibands er ideelle for øvelser hvor man beveger seg sideveis, aktivering av musklene i hofte og rumpe, og skulder stabilisering.

Minibands brukes ofte av PT'er, i idrettsspesifikk trening og av teraputer i rehab.trening. Treningsstrikken kan brukes overalt - på treningssenteret, instituttet, hjemme eller på reise.

Miniband er egnet til bruk i oppvarming hvor man ønsker å fokusere på hofte- og skulderregionen. Brukt sammene med andre øvelser kan sekvenser med minibands bidra til å aktivere små og store muskelgrupper samt utfordre stabilitet og koordinasjon i hofte og skulder regionen.

Finnes i:
Lett - gul