Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter på telefon: 62 95 06 10 eller e-post: info@klubben.no for nærmere informasjon.

"Bygg reis deg!"

På bildet over, tatt 19 januar 2023, kan du se hvor vi skal bygge. Gjerde er satt opp og byggeforberedelsene er i gang.

Høsten 2022 ble det tatt en stor og viktig beslutning i Klubbens historie: Vi skal bygge nytt bygg! Dette har naturlig nok, generert en god del interesse da nybyggingen er en stor investering og vil innebære at vi blir mer synlige i landsbybildet. Ikke minst vil det nye bygget gi oss muligheten til å rigge oss for fremtiden og legge til rette for videre vekst. Det er veldig gøy og utrolig spennende å få ta del i en så stor prosess som et nytt bygg representerer, så vi vil derfor legge ut nyheter her om byggeprosessen etter hvert som arbeidet tar form.   

 

Leieavtalen tar slutt
Beslutningen om et nytt bygg er derimot ingen ny tanke, det har hele tiden vært et ønske om nye lokaler etter at vi vokste ut av de forrige og vi endte med å leie lokale hos Orkla. Leieavtalen hos Orkla har vært en veldig god løsning for oss og vi var interessert i å forlenge leieavtalen, men dette gikk dessverre ikke. Det ble da sett på muligheter som å flytte lagervirksomheten ut til mer sentrale strøk, eventuelt flytting til en annen kommune, men vi har hele tiden ønsket å bli værende i Åsnes kommune hvor vi har holdt til siden oppstart i 1976.  

 

Rigger for vekst
Det nye bygget vil bestå av en lagerdel og kontorlokaler hvor lagerdelen står for ca 3500 kvadratmeter og kontor/administrasjonsdelen vil bli på rundt 900 kvadratmeter.
Med denne investeringen ønsker vi å sikre allerede etablerte arbeidsplasser og legge til rette for videre vekst og økt omsetning. 
I jobben med ny vekstplan og strategi for de neste 5 årene, satser vi på bærekraft, digitalisering, hurtighet og samhandling. Et nytt lokale med moderne fasiliteter og nytt lager som er optimalisert for logistikk og vareflyt vil kunne bidra til målet om å doble omsetningen de neste 5 år.

Bygget er ferdig!

Nytt kapittel skal skrives i Klubbens historie: Vi har flyttet inn i nye lokaler!

Under et år har gått mellom øverste bilde og bildet over. Datoen 8 desember 2023 markerer en milepæl for Klubben - et kapittel som har vært underveis i lang tid har endelig fått en avslutning. Et nytt bygg, et nytt hjem for Klubben, står ferdig, og vi har endelig flyttet inn i våre nye lokaler.

 

Stolthet

Veien til nytt bygg har vært preget av mye arbeid, engasjement og en stø tro på visjonen vår. Å se visjonen ta form underveis og ikke minst det å se det ferdige resultatet, gir en skikkelig følelse av stolthet og glede!
Det er nesten så vi må klype oss i armen over hvor fint vi har fått det og hvor bra det kommer til å bli i vårt nye bygg. Lokalene er lyse, trendy og luftige og har fått en gjennomtenkt layout og det har blitt et inspirerende og funksjonelt miljø. Fokuset på lys gir en innbydende og energisk atmosfære som gjenspeiler vår ånd. Nye moderne fasiliteter som gir rom for fremtidig vekst og utvikling! 

 

Solide rammebetingelser
Med vårt nye bygg har vi lagt solide rammebetingelser rundt mulighetene til å fortsette vår misjon om å tilby det beste utstyret og ressursene for aktiviteter som inspirerer og skaper begeistring. Fra private kunder til skoler, barnehager og idrettslag.  
Vi håper at det ferdige bygget ikke bare representerer våre ambisjoner, men at det også kan ses på som et tegn på vår forpliktelse til å støtte og bidra til vekst og utvikling i lokalsamfunnet. Med nye lokaler som base, ser vi frem til å fortsette å utvikle oss, vokse og betjene våre kunder på en enda bedre måte!