MSR Brenner Pocket Rocket DLX

Toppmontert gassbrenner med Piezo tenner

Varenr: V14289
1 649,- ink. mva.
1 319,- eks. mva.
1 319,- Exkl. moms
1 649,- Inkl. moms
1 649,- sis.alv.
1 319,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på fjernlager. Forventet leveringstid 10 dager

MSR Pocket Rocket DLX Brenner. Dette er gassbrenneren for hverdagsturer, dag eller kveld der kaffe eller ett raskt måltid skal lages. Gassbrenneren har lav vekt, og er enkel å ta med på turen.


MSR Pocket Rocket Deluxe er en toppmontert gassbrenner, og storebroren til MSR Pocket Rocket 2 brenneren. MSR Pocket Rocket Deluxe brenneren er den eneste brenneren i MRS serien med Piezo tenner, som gjør at den kan brukes uten fyrstikker. Gnistpunktet i midten av brennerhodet gjør at den ikke blir skadet over tid. Brennerhodet på den toppmonterte gassbrenneren er relativt stort, det er beskyttet av en liten vindskjerm som gjør at du enkelt får fyr på brenneren. Brenneren har trykkregulator slik at du alltid har fullt trykk ut av gassen, uansett hvor mye som er igjen i gassbeholderen.

 


MSR Pocket Rocket Deluxe kommer med en oppbevaringspose. Denne passer enkelt ned i store og små kjeler. Pakkposen gør at brenneren ikke riper opp innsiden avkjelen din. MSR Pocket Rocket DLX Brenner har ett stort håndtak som gjør at det enkelt å justere flammen med eller uten votter.

 

 

Produktdetaljer

  • Vekt: 82 gram
  • Trykkregulator
  • Piezo tenner
  • Koker 1 liter vann på 3,2 minutter.
  • Stort Brennerhodet med vindskjerm
  • Kompakt pakkform

OBS: Gass må kjøpes separat! 

 

 

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser