Boccia sett Handi Life Sport® Godkjent for konkurranser | medium hard

Boccia sett Handi Life Sport®

Godkjent for konkurranser | medium hard

Varenr: 1337440
5 999,- ink. mva.
4 799,- eks. mva.
4 799,- Exkl. moms
5 999,- Inkl. moms
5 999,- sis.alv.
4 799,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 14 dager (usikkert estimat)

Boccia er blitt til et populært spill og tidsfordriv for klubber, skoler, eldrehjem og familier. Men det er også en idrettsgren hvor man konkurrerrer på profesjonelt nivå. Boccia-kulene fra Handi Life Sport svarer til alle kvalitetskrav og er godkjent til bruk i internasjonale konkurranser.

Handi Life Boccia settet inneholder 13 kuler av lær med middels hardhet (6 røde, 6 blå baller) og en hvit målkule i veske. Ballene er sydd for hånd og fylt med spesialgranulat. Ballene kan også brukes utendørs, på fliser og andre harde underlag.       

 

Produktdetaljer

  • 6 blå kuler og 6 røde kuler
    - diameter 82 mm
    - vekt 275 g hver
  • 1 hvit kule
  • 1 solid bæreveske
  • Materiale: lær

 

 

Utendørs kulespill - et spill som er enkelt å lære og enkelt å spille.

Boccia, Boule og Petanque er alle navn på utendørs kulespill. Her til lands blir navnene brukt litt om hverandre. Boccia er det italienske navnet, mens Boule er fransk og Petaque er det mest brukte på verdensbasis. Hovedforskjellen mellom disse er utkastet. 
Spillet består av 6 kuler og en mindre målkule «grisen». I boule / petanque så kan man spille en mot en eller som to lag som kjemper om å komme nærmest målkulen. Målkulen eller grisen som den også blir kalt blir kastet eller trillet ut på banen før spillet begynner, deretter kaster spilleren/lagene sine kuler etter tur. Den som ligger nærmest målkulen da alle kulene er kastet vinner runden og får utdelt poeng.

Kundeanmeldelser

55658