Klisterfjerner PixOff ballrenser Renser en håndball på 5 minutter! Klisterfjerner PixOff ballrenser Renser en håndball på 5 minutter! Klisterfjerner PixOff ballrenser Renser en håndball på 5 minutter!

Klisterfjerner PixOff ballrenser

Renser en håndball på 5 minutter!

Varenr: 140273
39 999,- ink. mva.
31 999,- eks. mva.
31 999,- Exkl. moms
39 999,- Inkl. moms
39 999,- sis.alv.
31 999,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare 14 dager (estimat)

Ren håndball på 5 minutter. Pixoff fjerner gammelt og størknet klister fra håndballer uten bruk av kjemikalier og vann. Pixoff bruker en kombinasjon av varm luft og roterende nylonbørster. Bruk av pixoff gir rene baller, rene baller lever lenger og etterlater seg mindre flekker i hallen. Kassereren blir glad og rengjøringspersonalet det samme. 

 

  • Ballens overflate blir helt ren igjen og den får tilbake sin opprinnelige mykhet
  • Kvaliteten på ballen blir forbedret, og ettersom behandlingen ikke skader ballen kan prosessen gjentas igjen og igjen
  • Pengebesparende, siden ballens levetid forlenges

 

 Produktdetaljer:

  • Størrelse (HxBxD): 90 x 40 x 30cm inkl brettet
    - Monteres i en høyde på 150-160cm, og det må være 20cm friluft på høyre side av maskinen (pga luftinntak og start/stopp knapper)

 

Pixoff er utviklet i Danmark og brukes i en rekke haller der. i Norge er det også flere og flere som ser fordelene av å bruke Pixoff.

 

Her er en uttalelse fra en fornøyd kunde:  

''Vi har 10 Pixoff som brukes i hallene i Stavanger kommune. Pixoff fjerner hurtig og effektivt gammelt klister fra håndballens overflate og etterlater en ren håndball. Mengden av klisterflekker på hallgulvet reduseres når ballene er rengjorte og hallpersonalet sparer flere timer i uken på rengjøringen. Gulvene er mye renere nå og man slipper utgifter til klisterfjerner produkter som hallpersonalet bruker. Alt i alt - en veldig god investering'' 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

46700