KIN-BALL® sport - utendørs 102 cm

Kan brukes utendørs også om vinteren

Varenr: 140404
2 529,-
Antall: (Stk):
-+
Kvantumsrabatt!Volymrabatt!Määräalennus!
100+ på lager
Beskrivelse

Spilleregler for skoler

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Utendørs KIN-BALL er en stor ball som består av en blære med et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass. Denne treningsballen er litt mindre enn det som brukes i konkurranse. Siden den er litt mindre vil den ikke så lett tas av vinden, slik at den egner seg til utendørs bruk.

 

KIN-BALL® er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Det er 3 lag på banen. Hvert lag med 4 spillere. KIN-BALL® er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler.Produktinformasjon:

  • Diameter: 102 cm (40 tommer)
  • Farge: Blå  


Vedlikehold av Omnikin®baller:
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Husk også å blås ballen opp så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs.

Kin-ballen kan også brukes til utallige morsomme leker i gymtimen. Se youtubeklipp.  

Spilleregler for skoler

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)
Megastor ball som barne elsker. Kan brukes til mange ulike aktviteter. Slitesterk!
Vi er veldig godt fornøyd med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den engasjerer elever i alle aldre og skaper samhold og lagfølelse.I tillegget til det tradisjonelle kin-ball spillet kan den brukes til en rekke ulike aktiviteter. Det er alltid glede og latter der Kin-Ball er involvert.
Vi er veldig fornøy med vår Kin-Ball. Den brukes i kroppsøvingsfaget og til trivselsleker i friminutt. Den passer for alle aldersgrupper. Det finne er hvordan den fokuserer på team og lagfølelse. Det er ingen som blir stemplet som "de gode" eller "de dårlige" i denne aktiviteten. Ballen kan brukes på mange ulike måter og til varierte aktiviteter. Det er alltid latter og glede når ballen er i bruk.
Kin-ball som lagspill egner seg supert både i skolen og ellers. Med tre lag på banen og samtlige spillere naturlig med, er dette et spill som favner bredt, er annerledes og morsomt. Den store ballen setter ikke så store krav til ballfølelse og motorikk som en del andre ballspill(på internasjonalt toppnivå er det selvsagt noe annet), dette er positivt for opplevelsen av mestring. I tillegg til selve spillet, er det muligheter for mye annen artig aktivitet med den store ballen.
46835