Omnikin® fotball 36 cm

Superlett ball til lek og trening

Varenr: 142813
1 149,- ink. mva.
919,- eks. mva.
919,- Exkl. moms
1 149,- Inkl. moms
1 149,- sis.alv.
919,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager

Omnikin® fotball - Stor fotball som særlig egner seg for barn i barnehage og barneskolealder. Her kan barna lære å sparke fotball med en ball som er lett å treffe, og hvor man ikke får vondt hvis man blir truffet av ballen. Omnikin® fotball kan som de andre Omnikin® ballene brukes til nye og kreative leker og spill. Ballen stimulerer koordinasjon og samarbeid hos barna og er et perfekt hjelpemiddel for å forbedre og utvikle fantasi og kreativitet. Ballens karakter hindrer også smertefull ballkontakt. 

 

Produktdetaljer 

  • Diameter: 36 cm
  • Vekt: 320 gram
  • Materiale: Nylontrekk med forsterkede sømmer med nylontråd.  
  • Pumpes med vanlig pumpe med nippel
  • 2 blærer medfølger

 

 

Vedlikehold av Omnikin® baller
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Vi anbefaler at ballene pumpes opp med Big Air pumpen. Husk også å blås ballen opp så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs, siden volumet på luften minsker i kulden.

 

Rengjøring
Vi anbefaler at trekket til Omnikin ballen vaskes med såpe og vann, ev. tørk av med våtservietter. Heng så trekket opp til tørk.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser