Virtual Swim Trainer 50

Inkluderar 1 bana 50 meter

Varenr: 252698
ink. mva.
eks. mva.
Exkl. moms
Inkl. moms
sis.alv.
ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
Bestillingsvare 20 dager (estimat)

Den virtuelle svømmetreneren er et innovativt og banebrytende verktøy for tempotrening i svømming.

Ved å bruke programvaren til systemet på en laptop eller annen mobil enhet, kan du kontrollere LED-lysene som er plassert på bunnen av bassenget i i trådløs modus.Lysene guider svømmerne gjennom en komplett treningsøkt og gir umiddelbar og effektiv tilbakemelding, og frigjør treneren og svømmerne til å konsentrere seg om teknikk og effektivitet uten å måtte se på klokken.

 

Stavanger svømmeklubb har hatt Virtual Swim Trainer til uttesting og deres elitetrener Henning Pryde hadde følgende å si:

«Fungerte veldig bra. Kult å kunne differensiere og potensielt lage treningsprogrammer med starttider og nivå. 
Tvang også utøvere til å steppe opp både i tiden de bruker på vending og hvor langt de kommer i fraspark»


Treningsfunksjoner:

 • Undervannsindikator - LED lys som "løper" langsetter bassengbunnen. Hver svømmer får sitt eget punkt som markerer plassen de skal være på i sin bane. Avstanden mellom punktene kan justeres.

 

 • Treningsmodus: Lar deg lage settene etter behov. Du kan enkelt legge inn negative splitts, synkende og stigende sett og repetisjoner blant annet.

 

 • Teknikktrening

 

 • Modus for programmering av intervaller, tempo, hviletider og repetisjoner.

 

 • Swim Race: LED lysene endrer hastigheten dynamisk for å lede svømmeren gjennom alle faser av hver lengde. Swim Race innstillingene kan tilpasses og justeres for hver enkelt svømmer.

 

 

Virutual Swim Trainer 2.0

 • Den virtuelle svømmetreneren kan angi tempoet for opptil 6 svømmere i samme bane med forskjellige treningstider. Kontrollenheten lar deg styre opptil 8 baner.

 

 • Bærbart system som enkelt settes opp i løpet av 3 minutter
  Tilgjengelig i 25 og 50 meter.

  

 

 

 Den virtuelle svømmetreneren er populær blant både internasjonale olympiske mestere og landslagssvømmere.


 

Virtuell multisportstrener


Den samme maskinvaren og komponentene som er i den virtuelle svømmetreneren  kan også benyttes til andre idretter som:
 

 • Løping
 • Basketball
 • Fotball
 • Skøyter

  

Virtuell SVømmetrener 2.0 mobil versjon - Spesifikasjoner 

Virtual Swim Trainer® Mobile-pakken inneholder:

Koffert med kontrolleren, et tilkoblingspunkt, strømledning, LED lysstripen og programvaren. Lysstripen er vanntett og fås i 25 til 50 meter.

Programvaren har implementert en rekke funksjoner som vil være til god hjelp under komplekse treningsøkter. Blant disse funksjonene finner du muligheten til å velge hvilken siden man skal starte fra, punktet/punktene man kan vende og hvor slutten på LED stripen går. Det er også mulig å stille inn frekvensen for antall svømmetak og det er fullt mulig å variere og tilpasse farten på svømmeøkten.

Vi har maksimert treningsopplevelsen takket være tilpasset opplæring. Den virtuelle svømmetreneren kan programmeres til å ha 6 svømmere i samme bane (hver med forskjellig farge) i opptil 8 baner samtidig.

Programmets Swimming Session Creator®, gjør det enkelt for hvem som helst å kunne programmere sine egne økter og sette opp en treningsplan. På denne måten passer den Virtuelle Svømmetreneren for alle, fra profesjonelle svømmere til mosjonisten og amatører. Systemet er også enkelt for svømmehallene å betjene slik at på en enkel og grei måte kan la badegjestene bruke systemet.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

353677