Kinetic sand - 5 kg

Varenr: 272953
1 399,- ink. mva.
1 119,- eks. mva.
1 119,- Exkl. moms
1 399,- Inkl. moms
1 399,- sis.alv.
1 119,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 30 dager (estimat)
En utrolig deilig sand som stimulerer berøringssansen. Opplevelsen kan ikke sammenlignes med noe du har prøvd før. Når man holder sanden mellom hendene sklir den ned og mellom fingrene dine på en magisk måte. Berøringen av sanden oppleves avslappende og motiverer til og fremmer brukerens kreativitet.

Brukes gjerne i terapeutiske og pedagogiske settinger. Kan brukes til finmotorisk trening og konstruksjon, ved kognitiv trening da den fremmer fantasi, kreativitet, også hvor fokusen er på sosialisering og samspill for eksempel å ta tur og jobbe sammen. Plasser sand rett på skrivebordet eller et speil som ligger på bordet og lag enkle figurer og kreasjoner. Fyll opp en stor balje og nyt sand sammen ! Kinetic sand er til bruk innendørs.

Unngå å bruke Kineticsand sammen med vann fordi det endrer teksturen av materialet . Det anbefales inneklima med luftfuktighet under 60 % . Hvis sanden skulle bli våt, la den lufttørke så får den tilbake til sine opprinnelige egenskaper.

Kinetic sand består av 98 % naturlig sand og hemmeligheten bak materialets egenskaper og konsistens ligger i et patentert bindemiddel.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

412723