Speed Stacks Komplett Sett

Blå

Varenr: 236192-S
999,- ink. mva.
799,- eks. mva.
799,- Exkl. moms
999,- Inkl. moms
Antall: (Sett):
-+
20+ på lager
Beskrivelse

Speed Stacks stafetter

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Speed stacking er en sport som innebærer å stable 12 spesialdesignede plastikkopper i spesifikke mønstre med 3 kopper, 6 kopper eller 10 kopper så fort som mulig. Hvem stabler rasket? Speed stacking er moro og engasjerende for alle. Populært til barn, ungdom, familier og skoler. Lær deg Speed stacking - se filmer under bildene.

Speed stacking kalles også for koppestabling. Speed stacking fremmer ikke bare en bedre fysisk form, men øker også konsentrasjonsevnen.

Sports stacking er både en individuell sport og en lagsport. Se filmer under bildene eller last ned spilleregler og morsomme stafetter lengre ned på siden.


Speed Stacks komplett sett inneholder 12 stk kopper med quick release stem, pro timer med 3 desimaler nøyaktighet, matte og veske.

Fordeler:

  • Øver øye-hånd koordinasjon og hurtighet
  • Engasjerer alle, uavhengig av alder og nivå.
  • Stimulerer hjernen slik at man kan bli bedre på aktiviteter der man bruker begge hender, som for eksempel spilling på musikkinstrumenter og idretter.

 

Settet inneholder:

  • Blå kopper - 12 stk.
  • Quick release stem - holder koppene sammen
  • Pro timer G5
  • StackMat G5
  • Oppbevaringsbag

Stacking settet er godkjent til bruk i WSSA turneringer og ved registrering av nasjonale og internasjonale rekorder (SpeedStacks er eneste godkjente leverandør).  

Vi anbefaler å kjøpe Cup keeper i tillegg, slik at koppene holder seg runde og ikke setter seg sammen under stackingen. 

 

 

Speed Stacks koppene
Koppene til Speed Stacks har print/trykk av giftfritt blekk som er testet i samsvar med Europeisk Standard EN 71. Koppene er laget av polypropylen (PP) og kan derfor resirkuleres med annen plast.
Rengjøring
Vask koppene med mild såpe og vann, eventuelt tørk av med våtservietter. Vi anbefaler ikke bruk av antibac da dette kan misfarge koppene.

 

Speed Stacks stafetter

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
302159