10%

Speed Stacks Klassesett

15 sett kopper med stor oppbevaringsbag

Varenr: 252474S
4 733,-Ordinær pris
4 260,- ink. mva.
3 408,- eks. mva.
3 408,- Exkl. moms
4 260,- Inkl. moms
4 260,- sis.alv.
3 408,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
3 på lager

Speed stacking er en sport som innebærer å stable 12 spesialdesignede plastikkopper i spesifikke mønstre med 3 kopper, 6 kopper eller 10 kopper så fort som mulig.

Lag morsomme gymtimer med Sport Stacking. Dette er en aktivitet som favner alle elever, uavhengig av alder og nivå. Gir høy aktivitet, latter og moro i gymtimene! Sport Stacking er både en individuell sport og en lagsport. Se filmer under bildene eller last ned spilleregler og morsomme stafetter lengre ned på siden.

Speed stacking kalles også for koppestabling. Det fremmer også konsentrasjon, finmotorikk og koordinasjon.

Speed Stacks Klassesett inneholder 15 sett med stacking kopper i ulike farger og oppbevaringsbag. Perfekt for barnehager og skoler som ønsker å starte med stacking/koppestabling.

Fordeler:

  • Øver øye-hånd koordinasjon og hurtighet
  • Engasjerende for alle uavhengig av spillenivå 
  • Stimulerer hjernen slik at man kan bli bedre på aktiviteter der man bruker begge hender, som for eksempel spilling på musikkinstrumenter og idretter.

 

Settet inneholder:  

  • 5 x 12 Røde kopper
  • 5 x 12 Blå kopper
  • 5 x 12 Svarte kopper
  • 1 x 12 Mini Stacks
  • 1 oppbevaringsbag

 

 

Speedstacking tips:
1. Om du er nybegynner på Speedstacking, start på gulvet. Legg opp Speedstackene foran deg.
2. Hold koppene i nær avstand til hverandre slik at du får en solid base for pyramiden din. Det beste er om koppene er så tett at de berører.
3. Vær lett på labben, unngå hardt klemmegrep og prøv å ikke klemme koppen. La tyngdekraften gjøre jobben!
4. Er du høyrehendt er høyre ofte den ledende hånden men øv på å bruke både høyre og venstre like godt når du flytter koppene.
5. Et tips: Når du flytter koppene bør hånda være på yttersiden av koppene, aldri over!
6. Ta koppene fra hverandre, bruk fingrene til å separere de fra hverandre. Den siste koppen eller underste koppen skal ‘hvile’ mot lillefingeren.
7. Stable koppene i sirkel. Det betyr at du skal bevege armene i en sirkulær bevegelse i stedet for  frem og tilbake.
8. Ikke flytt koppen fra en hånd til en annen før den settes ned. Bruk begge hender samtidig slik at du har en kopp i hver hånd.

Settet er godkjent til bruk i WSSA turneringer og ved registrering av nasjonale og internasjonale rekorder (SpeedStacks er eneste godkjente leverandør).  

P.S. Vi anbefaler å kjøpe Cup keeper (30) i tillegg, slik at koppene holder seg runde og ikke setter seg sammen under stackingen.

 

 

Speed Stacks koppene
Koppene til Speed Stacks har print/trykk av giftfritt blekk som er testet i samsvar med Europeisk Standard EN 71. Koppene er laget av polypropylen (PP) og kan derfor resirkuleres med annen plast.
Rengjøring
Vask koppene med mild såpe og vann, eventuelt tørk av med våtservietter. Vi anbefaler ikke bruk av antibac da dette kan misfarge koppene.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser