Liggeunderlag Therm-a-Rest Trail Lite

33x21 cm pakket | selvoppblåsbart | R3,2

Varenr: V104080
2 049,- ink. mva.
1 639,- eks. mva.
1 639,- Exkl. moms
2 049,- Inkl. moms
2 049,- sis.alv.
1 639,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 10 dager (estimat)

Therm-a-Rest Trail Lite er ett slitesterkt og oppblåbart liggeunderlag som tåler røff bruk. Trail Lite er et selvoppblåsende liggeunderlag du kommer til å ha i lang tid. Trail Lite kan brukes vår, sommer og høst, og passer supert til hengekøye. R-verdien til Therm-a-Rest er bygget på ASTM-standarden som
kom i 2020. Denne standarden er utviklet av blant andre Therm-a-Rest og er den første universale standarden for R-verdi.

 

 • Supert liggeunderlag til hengekøye og overnatting ute
 • Selvoppblåsbart liggeunderlag
 • 3-Sesongs

  

WingLock ventilen har vinger som kan vris på, og den blåser opp liggeunderlaget raskere enn den klassiske ventilen. Den har to funksjoner; den kan lukkes for å hindre at luften går ut mens du blåser opp liggeunderlaget og den kan åpnes for å slippe ut luft raskt når du pakker sammen liggeunderlaget.
Ett passe oppblåst liggeunderlag er mye bedre enn ett helt oppblåst liggeunderlag. Med fullt oppblåst liggeunderlag kan du våkne med vond rygg neste morgen. Slik som som hæler, hofter og skuldre, skal helst synke litt ned i liggeunderlaget.
Vi anbefaler å blåse liggeunderlaget nesten helt opp, legge seg på det og slippe ut litt luft med WingLock ventilen så du kjenner at du ligger behagelig.

 

 

Trail Lite er et liggeunderlag med punktstempling i skummet som er pilformet. Dette gir lufting samtidig som det isolerer mot kulden fra bakken. Det selvoppblåsende liggeunderlaget er på 3,8 cm tykkelse med et mykt stretch stoff som er behagelig å ligge på.
Liggeunderlaget kommer med en pumpesekk og pakkpose. Pakkposen kan komprimeres slik at liggeunderlaget blir minst mulig i sekken.

 

 

Produktdetaljer

 • Størrelse(L): 196 x 64 cm
  - tykkelse 3,8 cm
 • Vekt: 1050 gram
 • Pakket størrelse: 33 x 21 cm
 • Materiale: polyester, polyethylen
 • Type: selvoppblåsende
 • R-verdi: 3,2

R-verdi.
Jo høyere R-verdi jo bedre isolerer underlaget. En R-verdi på 5 er anbefalt om vinteren, 4 tidlig vår og sen høst, 3 på fjellet og lavlandet vår og høst, og 2 på lavlandet sommertid.

 

Selvoppblåsende liggerunderlag har generelt litt høyere vekt og tar litt mer plass. Selvoppblåsende liggeunderlag har skum på innsiden som ekspanderer når du åpner ventilen og slipper inn luft. Så er det bare å etterfylle litt til for å få ønsket komfort.

 

Et komplett sovesystem består av: sovepose, oppblåsbart liggeunderlag og et liggeunderlag i skum. Der soveposen sin oppgave er å holde deg varm ovenfra og fra siden, mens liggeunderlaget sikrer varme fra undersiden samt liggekomfort.

 

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser