Aktivitetstips fra Klubben ansatte

Emil – Storkundeansvarlig

Pappa til to barn på 9 og 12

Glad i konkurranser og spill, ville ha noe som barn og voksne kan konkurrere i på lik linje – løsningen ble Speedstack!

 

Tilsynelatende enkelt, men dog så vanskelig – gjøres klart på få sekunder, kan spilles nær sagt over alt, og utfordrer så vel koordinasjon som konsentrasjon.

Sjekk ut de beste Speedstackerne på YouTube – helt RÅTT at det går an å være så raske!

Hege– Kategorisjef (og turntrener)

Mamma til gutt 6 år og jente 9 år

Jeg er turntrener for det lokale turnlaget og har to aktive barn så for å holde de i aktivitet slik at de får svidd av litt energi, skaffet vi oss en AirFloor Home fra AirTrack Factory.

 

Her får jeg trent turn like mye som barna! Ikke tar den stor plass og den er lett å flytte på. Her har hele familien en aktivitet som er gøy! 

 

Birgit – Innkjøp- og logistikkansvarlig 

Mamma til gutter på 12 og 16 år.

Med 2 aktive gutter gående hjemme blir det mye oppbygget energi.

 

Hjemmeskole fungerer bra, men innimellom er det behov for pauser. Dragonskinballene ligger slengt rundt i huset så det er fristende å ta noen triks når man ser dem. Og gutta bruker dem flittig ?? Her kastes og sparkes det ball så raskt det er mulighet. Og for minstemann er det viktig å ta tunnel på mamma ?? 

 

Tonje – Markedsføring og innhold

Mamma til jente 14 år og gutt 11 år

Min rosa Airex Fitline matte har jeg hatt i 6 år! Den er i bruk daglig og er fortsatt like fin!

 

Den er også veldig enkel å vaske, derfor får den rett som det er bli med ut i hagen på en rask sirkeløkt. I disse dager når det er hjemmekontor og fjernundervisning får den bli med enda oftere og da har vi en liten konkurranse i å stå på hodet (hjernen trenger blodtilførsel etter å ha sittet mye stille!), gå på hender og vriene yoga moves!

Stefan – storkundeansvarlig
Pappa til gutt 8 år og jente 6 år

På fritiden er jeg trener for et lokalt fotballag.

 

Fotball er perfekt avkobling fra hverdagens mas.  Exit fotballmål ble derfor en naturlig investering og her har vi mange timer med spill på ettermiddagen. Fotball som lek på plenen hjemme skaper smil og trening, samt at man kanskje glemmer litt av denne tiden vi er inne i nå.

 

Heidrun – Trivselsleder og storkundeansvarlig
Mamma til to jenter 5 år og 1 år

Etter en lang dag med hjemmekontor og hjemmebarnehage for Hedda (5) og Vilde(1) så er det deilig å kunne ta på seg klær og komme seg ut i frisk luft og leke seg.

 

Med sand og vann leker fra Klubben holder ungene leken i gang i timesvis- store som små! 

Asta – Logistikk
Mamma til gutt 22 og jente 12 år - 2 bonusbarn

Vi trengte noe lett og enkelt som kan engasjere hele familien: Vi er en familie som elsker aktiviteter hvor man kan vinne mot hverandre! Vi er glad i all slags sport, men etter at vi fikk en frisbeegolfbane rett ved her vi bor fikk vi øynene opp for hvor moro frisbeegolf er! Frisbeegolfmålet er veldig lett, det er sammenleggbart slik at det kan tas med overalt. Vi har det kjempegøy i hagen med frisbeegolf!

Erik - Daglig leder
Pappa til to barn på 13 og 15

Vi måtte finne på noe å gjøre i hagen, så da tok vi fram Bassalo settet. Når man får dreisen på å kaste å ta imot, så er det enkelt å øke vanskelighetsgraden ved å trikse og gå lengre unna hverandre.

 

Bassalo gir raskt en god mestringsfølelse.

Erik - Daglig leder
Pappa til to barn på 15 og 13 år

Sønnen i huset spiller fotball, og han får daglig tilsendt treningsprogram fra sin fotballtrener. I dag er det hurtighet og spenst som står på planen.

 

Til disse øvelsene bruker vi treningshekker og markeringstallerkner

 

Erik – daglig leder
Pappa til gutt 15 år og jente 13 år

Med tenåringer som er aktive innen svømming og fotball er det kjekt med gode matter til styrketrening. Airex Atlas er en god allround matte!  

For å opprettholde treningen i hverdagen mottar barna treningsprogram fra idrettslagene sine som de kan gjøre hjemme, noe pappa også får gleden av å ta del i!