AirTrack - Hva er hva?

AirFloor, AirFloor Home, AirTrack, AirRoll, AirSpot….. Hva er hva?

AirTrack Factory er merket bak de originale AirTrackene som kom aller først på markedet! Det betyr at produktet er testet og videreutviklet over mange år og er sterkere og mer solid enn noen gang! 

 

Airfloor -  er for større arealer slik som gymsaler og idrettshaller. Den er super til turn, cheerleading, kampsport, eldretrening og gymtimen. Den er lett å flytte på og mer skånsom for kroppen enn tradisjonelle skumfylte matter. AirFloor gir deg mer sprett enn et spranggulv og den er allsidig – den kan brukes til et mangfold av ulike sportsgrener. AirFloor er 10 cm tykk og kan fås i en rekke lengder: 3m, 6m, 8m, 10m, 12m og 15m.

AirFloor Home er favoritten på hjemmebane! Om du har en turner, cheerleader, kampsportentusiast eller et aktivt barn som elsker å stupe kråke er AirFloor Home et supert treningshjelpemiddel. Den er 10 cm tykk, en meter bred og tre meter lang. Dette er ikke matten for de mest avanserte hopp og sprang men du kan trene håndstående, hoderulle, flikkflakk og stående saltoer på hjemmebane på en AirFloor Home. (NB! Vanlige AirFloor kan også fås i 3 meters lengde, men den må ikke forveksles med AirFloor Home. Vanlige AirFloor på 3 meter er dobbelt så bred som AirFloor Home).

AirTrack P2 er velegnet for idrettshallen, turnhallen eller gymsalen. AirTrack P2 er en mellomtykk oppblåsbar matte til turn, cheerleading, kampsport, eldretrening og gymtimen. Den er lett å flytte på og mer skånsom for kroppen enn tradisjonelle skumfylte matter. AirTrack P2 er 20 cm tykk og dobbelt så tykk som AirFloor. Den gir derfor gir deg mer sprett enn AirFloor og den er allsidig – den kan brukes til et mangfold av ulike sportsgrener og egner seg like godt til fritidstrening som til utøvere på et høyere nivå.  AirTrack P2 er 20 cm tykk og kan fås i en rekke lengder: 6m, 8m, 10m, 12m og 15m.

 

AirTrack P3 er tykkere enn P2, hele 30 cm tykk. Dette er AirTracken som benyttes på profesjonelt nivå, men den er ideell for utøvere på nybegynner nivå. AirTrack P3 er kjent for å være den mest allsidige AirTracken. Har man et blandet turnlag med både erfarne og nybegynnere, er AirTrack P3 en super matte. Ved å leke med lufttrykket og letne litt på mengden luft, kan P3 gi en sakte og lett sprett for hopperen. Fyller man den til en hardere matte så vil de som hopper på den få en fastere og mer teknisk sprett. Standardbredde på P3 er 2 meter, men du kan også få den med en bredde på 2,8 meter. Med en bredde på 2,8 meter kan den brukes i to baner og er velegnet for store grupper. Den er lett å rulle sammen og rydde vekk etter bruk. AirTrack P3 er 30 cm tykk og kan fås i en rekke lengder: 6m, 8m, 10m, 12m og 15m. Den kan også fås i to bredder: 2 meter eller 2,8 meter.

AirTrick er det første luftfylte gulvet som er designet spesielt for Tricking and Freerunning. Der hvor AirTrack er smal er AirTrick bred. Den tykke og brede overflaten gir en sprett man ikke får med et sviktgulv og er ideell for både nybegynnere og erfarne akrobater. AirTrick egner seg godt til større grupper og freestyle. AirTrick kommer i 20 eller 30 centimeters tykkelse og du kan velge mellom 4 x 6 meter, 6 x 6 meter eller 8 x 6 meter.

 

AirBeam er det perfekte produktet å trene bomøvelser på, før man går over til en vanlig trebom. Midtlinjen på AirBeamen er uthevet slik at utøveren skal føle hvor kanten er slik at de kan fokusere på landing. Den myke overflaten på sidene av den uthevede midtlinjen gir utøveren trygghet for å ikke skade seg slik at selvtilliten øker under øvelsene. 

 

AirBlock og AirBoard inngår i AirTrack sin springbrettfamilie og er i praksis samme produkt, eneste forskjell er at AirBlock er tykkere enn AirBoard og betyr at AirBlocken kan brukes til å gi mer sprett. AirBlock og AirBoard brukes ofte i sammenheng med en AirTrack for å gi utøveren mer sprett før et hopp eller en serie med øvelser. 

AirBox er et sett bestående av tre små AirTrack P3 elementer. De kan brukes hver for seg eller stables oppå hverandre for å få en barnevennlig sprangkasse. 

 

AirSpot er myke, runde minitrampoliner som motiverer til bevegelse og frihopp! Disse passer ypperlig for de yngre og er fine til balanselek og koordinasjon.

 

AirTrack Spark er den største av alle AirTrackene til hjemmetrening og det nærmeste du kommer en P2 eller P3 i hjemmeutgave! Spark er 5 meter lang og 1,4 meter bred og 20 centimeter tykk. Den har super sprett og størrelsen gjør at dette raskt blir favoritten som du kommer til å bruke daglig!

 

Airboard Boost fungerer veldig bra som springbrett festet til airtrack og i gulvet med sugekoppene som følger med i pakken. For barn i småskolen som synes det er er skummelt med løpefart inn mot hopp på trampett, så er boost'n perfekt. Man justerer enkelt luften i boost'n slik at den passer ulike aldersgrupper og ferdighetsnivåer.