FITLIGHT ™ -systemet er et trådløst reaksjonsopplæringsverktøy. Systemet består av lysende discer (LED lys) som kontrolleres av en styringsenhet. Lysdiscene er mål som brukerne må deaktivere i løpet av treningsøkten, data sendes da tilbake til styringsenheten for senere analyse. Systemets allsidighet gjør at det enkelt kan tilpasses og konfigureres for å møte behovene til alle brukere og treningsregimer. Det innovative treningssystemet kartlegger ytelsen nøyaktig ved å måle reaksjonstid, fart, fleksibilitet, koordinering og mye mer. FITLIGHT ™ treningssystem kan brukes innen både rehabilitering og taktisk, målrettet trening. 

 

 

Ved hjelp av FitLight™ kan idrettsutøveren trene:

  • øye/hånd koordinasjon
  • reaksjon 
  • konsentrasjon 
  • hurtighet  
  • styrke
  • kondisjon
  • retningsendringer

 

FITLIGHTTM består av to hovedproduktet FITLIGHT TrainerTM og FITLIGHT JuniorTM. 

Begge systemene er fleksible og tilbyr brukerne en dynamisk treningsopplevelse.  

Hvem kan bruke FitlightTM?

FITLIGHT TrainerTM og FITLIGHT JuniorTM kan brukes av både vanlige mosjonister og profesjonelle idrettsutøvere uavhengig av fitnessnivå. FitLight systeme tilrettelegger for  
et bredt spekter av fysisk kondisjonering, responstrening, visjonstrening og mange andre fysiske og kognitive ferdighetstrening. Enhver bruker kan enkelt overvåke nivåer og utvikling, tilpasse treningsprogram og hente ut analyse av utvikling og fremgang, samt effektiviteten av treningsprogrammet.

 

TRENING

FitLight tilbyr en interaktiv treningsplattform for å forbedre reaksjonsevne, tid og fart.

 

HELSE & TERAPI

FitLight kan brukes til å forbedre styrke, koordinasjon, bevegelighet og reaksjon.

 

TAKTISK TRENING

FitLight systemet komplementerer og styrker målrettet trening.