Bungee-Training ® 

Bungee-Training kombinerer flere treningsprinsipper kombinert på en ny måte. Man trener mye eksentrisk (holde igjen/bremse bevegelse), noe som er både skadeforebyggende og unikt i en treningsform som dette. Treningsformen er spesielt godt egnet for idretter med hurtig bevegelse, høy intensitet og deltakere som liker effektiv intensitetstrening. 

 

Bungee-Training kan brukes i gruppetrening, lagidrett, innen personlig trening, overfor idrettsutøvere eller innen terapi. Bungee-Training kan man også gjøre hjemme alene ved at strikken festes i en dør, en krok eller stolpe for eksempel. 

 

Bungeestrikken leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest strikken i Doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen!

 

Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med strikken på reise, kontoret, treningssenteret, etc. Fest gjerne strikken i en krok, en stolpe, et tre eller liknende, og ha en fin treningsøkt ute. Settet består av en strikk (220 cm) med håndtak, magebelte, doorbag for oppbevaring, og en karabinkrok.

 

Fordeler ved Bungee-Training:

 • Lett å komme i gang
 • Enkel og funksjonell trening
 • Vanskelighetsgrad justerer deltakerne selv underveis slik at det blir personlig tilpasset
 • Brukes til å trene både styrke, balanse, motorikk, hurtighet, spenst og kondisjon
 • Gir god kompetanse om skadeforebyggende øvelser
 • Gir god støtte i posisjoner når du mest trenger det, og solid motstand når du vil bli bedre
 • Man jobber i par, motiverer og driver frem hverandre (blir ‘Personlig Trener’ for hverandre)
 • Man trener sammen og lærer å gi hverandre tilbakemelding
 • Det er skikkelig morsomt og inspirerende, og skaper veldig god stemning underveis
 • Kan brukes både ute og inne
 • Passer for alle – uansett aldersgruppe, kjønn, fysisk nivå, etc
 • Tar liten plass, lett å ta frem, lett å rydde bort

Med Bungee -Training oppmuntres du alltid til å strekke strikken litt lengre!

R.O.P.E.S Bungee Single trainer

Treningsstrikken Bungee Single Trainer fra R.O.P.E.S har medium til hard motstand og egner seg for godt trente og voksne personer. Single strikken er kortere enn DUO modellen, strikken på hver side av magebeltet på Single Trainer er 130 cm, til sammenligning er strikken på DUO Trainer 200 cm.

 

Single strikken er perfekt til styrketrening på områder hvor det er begrenset plass, særlig gjelder dette for innendørs trening. Skal du derimot trene mye løping med motstand, er ikke Single strikken den rette for dette. Da bør du velge en DUO trainer som er lengre.

 

Single Trainer er som navnet tilsier, en treningsstrikk for individuell trening av styrke, utholdenhet, koordinasjon og bevegelighet. Velegnet til bruk hjemme, på reise, på kontoret eller på treningssenteret.

 

Treningsstrikken leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest strikken i Doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med strikken på reise, kontoret, treningssenteret osv.

Lengde: 130 cm. 

 

Strikken består av et magebelte /forsterket midtparti med strikk i hver ende. Strikkene har håndtak. Single Trainer strikken kommer med en karabinkrok som gjør det enklere å feste strikken til individuell trening. 

R.O.P.E.S Bungee Single Trainer