Bungee-Training ® utfordrer hele kroppen!

Bungee-Training kombinerer flere treningsprinsipper kombinert på en ny måte. Man trener mye eksentrisk (holde igjen/bremse bevegelse), noe som er både skadeforebyggende og unikt i en treningsform som dette. Treningsformen er spesielt godt egnet for idretter med hurtig bevegelse, høy intensitet og deltakere som liker effektiv intensitetstrening. 

 

Bungee-Training kan brukes i gruppetrening, lagidrett, innen personlig trening, overfor idrettsutøvere eller innen terapi. Bungee-Training kan man også gjøre hjemme alene ved at strikken festes i en dør, en krok eller stolpe for eksempel. 

 

Bungeestrikken leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest strikken i Doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen!

 

Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med strikken på reise, kontoret, treningssenteret, etc. Fest gjerne strikken i en krok, en stolpe, et tre eller liknende, og ha en fin treningsøkt ute. Settet består av en strikk (220 cm) med håndtak, magebelte, doorbag for oppbevaring, og en karabinkrok.

 

Fordeler ved Bungee-Training:

 • Lett å komme i gang
 • Enkel og funksjonell trening
 • Vanskelighetsgrad justerer deltakerne selv underveis slik at det blir personlig tilpasset
 • Brukes til å trene både styrke, balanse, motorikk, hurtighet, spenst og kondisjon
 • Gir god kompetanse om skadeforebyggende øvelser
 • Gir god støtte i posisjoner når du mest trenger det, og solid motstand når du vil bli bedre
 • Man jobber i par, motiverer og driver frem hverandre (blir ‘Personlig Trener’ for hverandre)
 • Man trener sammen og lærer å gi hverandre tilbakemelding
 • Det er skikkelig morsomt og inspirerende, og skaper veldig god stemning underveis
 • Kan brukes både ute og inne
 • Passer for alle – uansett aldersgruppe, kjønn, fysisk nivå, etc
 • Tar liten plass, lett å ta frem, lett å rydde bort

Med Bungee -Training oppmuntres du alltid til å strekke strikken litt lengre!

R.O.P.E.S Bungee DUO trainer (Kommer i light, medium og athlete styrke)

Bungee Duo Trainer er treningsstrikken for deg som vil trene styrke,utholdenhet, balanse og hurtighet. DUO Trainer er egnet til parvis trening på grunn av at den er lengre enn Single Trainer og gruppetreninger, men passer også fint til individuell trening. Om du ikke har en partner som anker, kan du feste strikken til en stolpe, et tre eller over en dør med den medfølgende doorbag’en. 

 

DUO Trainer kommer i tre varianter: Treningsstrikken i Light har mindre motstand og egner seg for barn, eldre og de som ønsker å komme i gang med Bungee trening og som ikke har mye erfaring med denne type trening fra før. DUO Trainer i medium har stor motstand og egner seg best for voksne/litt bedre trente. Dette er strikken som anbefales om du skal trene mye på løping med strikken. DUO Trainer Athlete er den hardeste styrken og den er for profesjonelle idrettsutøvere og veldig godt trente mennesker.

Treningsstrikken leveres med Doorbag. Dette er en sterk nylonbag som kan brukes som døranker, og gjør det lett å trene hvor som helst. Fest strikken i Doorbag, legg den over dørbladet, lukk igjen døren og start treningen! Doorbag gjør det også enkelt å pakke bort, oppbevare eller ta med strikken på reise, kontoret, treningssenteret osv.

Lengde: 200 cm.

 

Strikken består av et magebelte /forsterket midtparti med strikk i hver ende. Strikkene har håndtak. DUO Trainer strikken kommer ikke med en karabinkrok for enklere festing til individuell trening, vi anbefaler derfor at det kjøpes med en karabinkrok til ditt DUO Trainer produkt for å utnytte treningsmangfoldet som strikkene representerer.  

 

R.O.P.E.S Bungee Duo Trainer 

Lett - Medium - Athlete