Drømmer du om ditt eget treningsrom?

Lag ditt eget treningsrom hjemme. Har du lyst til å trene mer regelmessig, men tiden ikke strekker til? Da er kanskje et treningsrom hjemme løsningen for deg. Fordelene med å ha et eget treningsrom hjemme er mange - vi har ramset opp ni!

 

  1. Det tar kortere tid å trene hjemme for du slipper å beregne tid på reisevei. Særlig på vinterstid er det mange som kvier seg for å sette seg i en kald bil, skrape is av ruta for å komme seg på trening og når treningsøkten er ferdig må man kanskje gjenta hele «skrape is» seansen. Trener du hjemme, slipper du også å engasjere barnevakt om du er hjemme alene med småbarn. Du kan ta de med på treningen om de kan være med eller la de se på film.
  2. Du slipper å bruke tid på å pakke treningsbag’en!
  3. Du kan trene i hvilke klær som helst for det er ingen som ser deg! Hullete favorittpysj? Hvorfor ikke? Tøfler? Jadda!
  4. Du trenger heller ikke bekymre deg for at noen kikker på deg og vurderer hvor flink du er til å trene eller andre ting når du trener hjemme hos deg selv.
  5. Du slipper å dele treningsutstyret med andre og du slipper å vente på at apparater og utstyr skal bli ledig.
  6. Du kan se på favorittserien din mens du trener eller du kan høre på akkurat hvilken musikk du vil, så høyt du vil! (om du trener hjemme alene da vel og merke)
  7. Du slipper å skynde deg i dusjen eller å dele garderobe med andre!
  8. Du slipper å forholde deg til åpningstider og tilgjengelige timer – du kan trene akkurat når det passer deg!
  9. Det er ikke noe medlemsskap å betale når du trener hjemme!

 

Utstyr

Hvilket utstyr du trenger i et treningsrom kommer an på hva slags trening du ønsker å ha mulighet til å gjøre, og selvfølgelig hva du har plass til. Ditt treningsrom kan ha utstyr for både styrketrening og kondisjonstrening, med vekter, stativer, tredemølle og trimsykkel, eller velge enklere og mindre produkter som strikker, fitnessballer, matte og manualer. 

 

Et treningsrom hjemme vil gjøre det mye enklere å komme i gang med treningen, og hjelper deg til å opprettholde gode treningsrutiner, spesielt på dager der alt ikke går som planlagt. Å kunne trene effektivt hjemme er absolutt å anbefale.