305977 305977 305977 305977 305977 305977 305977 305977

Safety Buoy ZEROD XLarge

Oppblåsbar bøye - Open water

Varenr: 0WASABXL
399,- ink. mva.
319,- eks. mva.
319,- Exkl. moms
399,- Inkl. moms
Antall: (Stk):
-+
8 på lager
Beskrivelse

 Open water svømming

AlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

OPEN WATER BUOY fra ZEROD.


Selv om du er en habil svømmer og trygg i vann, bør du sette sikkerhet først når du svømmer i åpent vann. Sikkerhetsbøyen er en ideell partner for Open Water og Triathlonsvømming. Safety Buoy vil ikke forstyrre din svømming, og nå er det ikke lenger nødvendig å la verdisaker bli liggende på stranden takket være vanntett oppbevaringslomme hvor du kan oppbevare mindre gjenstander som for eksempel lommebok og nøkler. Den gjør deg godt synlig for badevakter, båtfolk og andre som ferdes i åpent vann.  Bøyen kan også benyttes som flytehjelpemiddel i nødsituasjoner.  

 

 Spesifikasjoner:

 • Signalfarge - Oransje
 • Lett oppblåsbar
  - munnoppblåsingssystem med automatisk låseventil 
 • 71 cm x 36 cm
 • Justerbart belte
 • Vanntett oppbevaringslomme
 • Kapasitet: 28 liter
 • Transporthåndtak
 • Materiale: 30% PVC 70% nylon
 • Denne gjenstanden er ikke et redningsmiddel, skal kun brukes av erfarne svømmere

 Open water svømming

 Open water svømming

Nyttige regler for svømming i open water fra Kari Flottorp Lingsom

 1. Svøm aldri alene. Er du nødt til å svømme alene, bør du ha en «spotter» på land som ser deg og følger med. Da bør du også bruke en Safe Swimmer (se punkt fire).
 2. Bruk en synlig badehette. Det er det minste du kan gjøre for at andre skal se hvor du er. Gode farger er gul, oransje og rosa. Hvitt, blått, grått og svart har lett for å forsvinne i fargene som finnes i sjøen og dens speilinger av himmelen.
 3. Svøm med våtdrakt. Det er ikke varmt nok til å trene i sjøen i Norge uten. I utlandet kan det fint gå an, men en våtdrakt gir deg trygghet og oppdrift. Er det over 26-28 grader i vannet bør du svømme uten våtdrakt for å unngå overoppheting. Men for de fleste her hjemme er det nok mer kulda enn varmen vi frykter til sjøs.
 4. Hold deg langs land. Her er det naturlig nok kortere til redning dersom noe skulle skje, og det er mindre sannsynlighet for å treffe på motorisert ferdsel. Svøm aldri utenfor merket område, dersom det finnes bøyer eller lignende!
 5. Svøm med en godt synlig bøye. Et enkelt verktøy som du bør ha med deg i vannet. Den er lett å se fra land og vann, du kan ha med deg mobiltelefon (blir kule instagrambilder!) og bilnøkkel, ja til og med litt energi underveis. Spesielt viktig hvis du absolutt MÅ bryte regel nummer 1, men smart uansett. Jo flere som bruker en slik bøye, desto synligere blir feltet av svømmere!
 6. Følg anvisninger og snakk med lokalkjente. Svømmer du på steder hvor det settes ut flagg for å markere hvor trygt det er å svømme? Vær smart og følg disse. Er du i utlandet eller på nye steder? Hør med lokale svømmere hvor det anses som trygt å svømme. Det er ofte vanlig med farlige og sterke strømmer, så sørg for at du gjør deg kjent med disse før start.
 7. Svøm i forhold til evne. Legg ikke ut på langtur uten å være trent for det. Det er like god trening (eller kanskje bedre!) om du finner deg en distanse på 200-400 meter der du kan trene intervaller, fremfor å svømme langtur i ett (kommer jo selvfølgelig litt an på målet med treningen).

Kilde: https://fullfartlingsom.wordpress.com - 25. juni 2015

 

 

Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
305977